Algemene voorwaarden

Huur een partybox voor een tof kinderfeestje thuis zonder stress.

Huurprijs partyboxen

De Huurprijs van een partybox bedraagt 50 euro  De verkleedkisten zijn standaard uitgerust voor 6 kinderen. Voor elk kind extra wordt € 5,- in rekening gebracht. De box is uitbreidbaar tot max 10 kinderen. De borg bedraagt € 60 euro.

Reserveren

Wil je een partybox huren, dan kun je de beschikbaarheid checken door een mail te sturen naar: info@made-by-melissa.nl Tevens is het mogelijk om telefonisch een reservering te plaatsen of via het contactformulier via de website.  Na reserveren ontvang je een bevestiging per mail en daarbij de overige informatie over de betaling en het halen en terugbrengen van de partybox.

Inhoud van de partybox eerst bekijken

Twijfel je nog of wil je de verkleedkleren en de overige accessoires of het draaiboek eerst komen bekijken? Dat kan! maak vrijblijvend een afspraak via  info@made-by-melissa.nl

Ophalen en retourneren van partybox

De partybox kan opgehaald worden in Haarlem op het afgesproken tijdstip. De kist kan een dag voor het feestje opgehaald worden en deze dient een dag na het feestje weer ingeleverd te zijn. Heb je geen geschikt vervoer dan kan in overleg de partybox bezorgd worden in de omgeving van Haarlem    (tot max 25km van Haarlem). Binnen Haarlem reken ik een bezorgkosten van 10 euro en buiten Haarlem komt er 29 cent per kilometer bij

Borgsom

Er dient een borgsom van € 60,- te worden betaald voor elke verkleedkist. Indien de spullen in goede orde weer retour worden gebracht dan krijg je de borg binnen 5 dagen terug gestort op je rekening

Betaling

Binnen 2 weken na ontvangst van de factuur dient zowel het volledige huurbedrag als ook de borgsom voldaan te zijn. Het bedrag kan overgemaakt worden op onze rekening. Zodra de betaling ontvangen is krijgt u alle printbare documenten toegestuurd.

Huurperiode

De verkleedkisten worden verhuurd voor een periode van maximaal 3 dagen (dag voor het feestje, dag van het feestje zelf en de dag na het feestje dient de verkleedkist teruggebracht te worden Doe dit ook op de afgesproken dag/afgesproken tijstip zodat een eventuele volgende jarige zijn/haar feestje ook kan geven. Voor iedere dag dat de verkleedkist later wordt teruggebracht wordt € 10,- ingehouden van de borg. Indien er vanwege onvoorziene omstandigheden niet voldaan kan worden aan het tijdig terugzenden of terugbrengen dan dient dit voor de afgesproken tijd doorgegeven te worden zodat er in overleg naar een oplossing gezocht kan worden.

Schade/gebreken

Indien er spullen ontbreken of beschadigd zijn dan worden de vervangingswaarde c.q. reparatiekosten op de borg ingehouden. Is de borg niet toereikend dan zal het verschil bij betaald moeten worden. Uiteraard houden wij in ons achterhoofd dat het hier om kinderfeestjes gaat en er wel eens een “klein ongelukje” kan gebeuren waardoor spullen beschadigd raken of kapot gaan. Het moet hier dan uitdrukkelijk gaan om normaal gebruik. Alle spullen worden bij het ophalen en terugbrengen van een verkleedkist gecontroleerd. Ontbreekt er iets of is er iets niet in orde dan dient dit ruim voor de aanvang van het feestje doorgegeven te zijn. Wordt dit pas tijdens of na het feestje doorgegeven dan kan hier geen rekening meer mee worden gehouden.

Aansprakelijkheid

De spullen in de verkleedkist mogen uitsluitend gebruikt worden onder voortdurend toezicht van een volwassene. Er zitten spullen in de verkleedkist die niet geschikt zijn voor kinderen onder de 3 jaar. Made by Melissa  erkent geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel veroorzaakt door het gebruik van de gehuurde spullen.

De verkleedkleren

De kleding wordt door Made by Melissa gereinigd. Je hoeft ze dus niet zelf te wassen. Alle overige spullen dienen uiteraard wel schoon ingeleverd te worden.