We hebben te horen gekregen dat we minstens tot de meivakantie thuis moeten blijven, dat is niet leuk natuurlijk maar we kunnen het in deze periode wel gezellig maken en daarom zijn wij begonnen met een aantal leuke online activiteiten voor jullie, wat dacht je van GRATIS online workshops en een kleurwedstrijd.

Houd deze pagina goed in de gaten want komende weken zal ik hier wat leuke dingen plaatsen,  er komen wekelijks nieuwe activiteiten bij!! 

We moeten helaas met zijn allen thuisblijven, daarom kunnen mijn workshops en kinderfeestjes op de Oudeweg niet doorgaan. Dit vind ik natuurlijk super jammer, ik mis het wekelijks contact met kinderen en volwassenen enorm. Om ons heen komen er steeds meer acrtiviteiten die je online kon doen, zo volgen mijn dochters online ballet en danslessen en hebben ze wekelijks contact met hun klasgenootjes. Hierdoor bedacht ik dat het ook mogelijk was om mijn workshops via Zoom te geven!

Alle workshops zijn al geweest maar je kunt de workshop evengoed nog een keertje doen met de stap voor stap instructievideo. Wil je de bijbehorende sjablonen ontvangen druk je op de knop winkelmand en rond je de gratis bestelling af.  

 

 

workshop

Macraméveer knopen

workshop

een kaartje voor Pasen

workshop

stingart bloemenvaas

workshop

Hippe draadfiguren

Workshop

Hippe wandhanger weven

workshop

vrijheidsvuurtje knutselen

 

Wat mis ik het geven van de kinderfeestjes, ik werd er zelfs midden in de nacht wakker van en besloot het van mij af te tekenen en dit werd een gezellige kleurplaat. Deze kleurplaat wil ik graag met jullie delen.

klik op kleurplaat om hem te downloaden, nu kun je de kleurplaat opslaan op je computer en printen. 

De kleurwedstrijd is inmiddels voorbij maar je kunt de kleurplaat uiteraard  downloaden hieronder

We hebben weer te horen gekregen dat we voorlopig echt nog wel even thuis zitten. Aangezien het nieuwe borrelen via  Skype gaat waarom zouden we er dan geen workshop bij doen. Tijdens de workshop ben je gezamenlijk lekker creatief bezig en kan je ook even lekker bijkletsen met je vriendinnen.

Ik ga een aantal workshops plannen waar je voor kunt inschrijven maar je kunt vanaf nu ook een Prive workshop boeken voor onderstaande workshops voor minimaal 3 personen.  

Deze workshops kun je online boeken, de prijzen zijn exclusief bezorg of verzendkosten:

24.95 per persoon

22.95 per persoon

24.95 per persoon

19.95 per persoon

19.95 per persoon

19.95 per persoon

Hoe reserveer je een prive workshop?

  • Jullie plannen in overleg met ons samen een datum bij voorkeur in de avond vanaf 19.00.
  • Jullie kiezen een workshop uit die jullie gezamenlijk willen doen en reserveren de online workshop  via onderstaand contactformulier
  • ik vraag jullie voor de workshops welke materialen jullie willen gebruiken en maak een pakketje op maat.
  • Jullie komen de materialen afhalen of ik zorg ervoor dat de materialen bij jullie komen via bezorgen of via de post 
  • Op het afgesproken tijdstip komen we allemaal online en gaan we lekker creatief aan de slag en tussendoor kunnen jullie gezellig bijkletsen gewoon vanuit je eigen huis.

 

Reserveer hier jullie prive workshop :

Welke workshop willen jullie reserveren?

Afhalen, bezorgen of verzenden?

1 + 15 =

Online workshops op inschrijving

 Aangezien we deze maand nog even binnen zitten geef ik deze maand nog een aantal online workshops voor volwassenen. 

Even een avondje iets moois voor jezelf maken met online begeleiding via Skype.  Je kunt de materialen vooraf ophalen, of wij bezorgen deze in Haarlem en omgeving of sturen ze op via de post. Inschrijven kan tot 3 dagen voor de workshop 

 

14 mei 2020

19 mei 2020

26 mei 2020

Al 3 jaar organiseer ik vrijwillig het kinderfestival van Bevrijdingspop Haarlem. Door het Corona virus gaat deze super gave editie helaas niet door. Dat was wel even zuur want we hadden echt een super gaaf programma. Omdat het 75 jaar bevrijding is konden we het niet helemaal zonder kinderfestival voorbij laten gaan en daarom ben ik samen met Dansschool Jolein op het idee gekomen om toch een online kinderfestival in elkaar te zetten en dat is gelukt!!!

Hieronder zie je het volledige programma van ons online programma, kom je ook mee kijken, dansen en knutselen?

Voorlezen met boekhandel De Vries Van Stockum

Saartje van Boekhandel De Vries Van Stockum leest een mooi verhaal voor uit een prentenboek. Dit verhaal sluit mooi aan op het thema vrijheid. Het boek heet De Koffer. Een heel warm boek over het helpen van vluchtelingen dat nooit zwaar wordt, maar juist gaat over compassie en vriendelijkheid. “Op een dag verschijnt er een vreemd dier. Hij heeft alleen een koffer bij zich. Iedereen barst van de vragen. Wat komt hij doen? Waar komt hij vandaan? En wat zit er in die koffer?” Het verhaal is voor kinderen vanaf 3 jaar.

Dansen met Dansschool Jolein

Dansschool Jolein heeft verschillende dansscholen in Haarlem en omstreken. Dansen is hun grote passie en vanaf één van hun locaties kun jij meedansen op de liedjes van Kinderen voor kinderen. Deze danstutorial duurt ongeveer 20 minuten en is leuk voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Kijken en meedoen met theater Zwuf

Mariëlle van theater Zwuf vertelt een kort verhaal over biggetje Basje. Ook zal zij samen met jullie zingen… ben je benieuwd naar het hele stuk? Volgend jaar komt Theater Zwuf naar het Florapark om het hele verhaal van Biggetje Basje te spelen. Dit stuk duurt ongeveer 5 minuten en is leuk voor kinderen van 4 tot 12 jaar.

Knutselen met Made by Melissa

Het grote symbool van Bevrijdingspop is het vrijheidsvuur. Melissa laat stap voor stap zien hoe jij zelf  een vrijheidsvuurtje knutselt. (Ouders: dit is volkomen veilig! ;-)) Leg van tevoren wel wat spulletjes klaar:

een schaar

een stift of potlood

lijm

gekleurd papier of karton in de kleuren wit, rood, oranje en geel op A4-formaat

wc rolletje

aluminiumfolie

Het knutselen duurt ongeveer 10 minuten en is leuk voor kinderen van 4 tot 12 jaar, kleine kinderen tot 6 jaar kunnen wel wat hulp gebruiken van papa of mama.

Presentatie

Dude Entertainment neemt de presentatie van het online Kinderfestival op zich. 

https://www.youtube.com/watch?v=MJYAHltnpn8  

Kleurwedstrijd Bevrijdingspop kinderfestival

Ook kan je een te gek knutselpakket winnen als je meedoet met de kleurwedstrijd!! Speciaal voor het kinderfestival hebben we een kleurplaat laten maken. deze kun je downloaden als je er op drukt.

Als je hem ingekleurd hebt stuur hem dan voor 6 mei 2020 naar kinderfestival@bevrijdingspop.nl

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.