Begeleide kinderpartijtjes thuis of op locatie

Een tof kinderfeestje thuis of op locatie zonder stress.

Reserveren

Wil je een partijtje reserveren, dan kun je de beschikbaarheid controleren door een mail te sturen naar: info@made-by-melissa.nl of te bellen of appen naar 06-42217559. Ook vind je op de website een kalender waar je kunt zien of wij beschikbaar zijn op jouw datum naar keuze. De beschikbaarheid van beide locaties gaan in overleg met hen, maar hiervoor zal ik zorgdragen.
Als wij beschikbaar zijn op de datum van keuze kun je de reservering van het feestje bevestigen via de website. www.made-by-melissa.nl. Via de website is het mogelijk om de betaling te doen via I DEAL of bankoverschrijving. Als je kiest voor de optie bankoverschrijving ontvang ik graag uiterlijk 2 weken voor het feestje het geld op mijn bankrekening, tenzij wij dit samen anders afspreken.
Na de betaling ontvang je een betalingsbevestiging en maken we een telefonische afspraak om het feestje door te nemen. Deze telefonische afspraak plannen we ongeveer 1 a 2 weken voor het partijtje, mocht ik tijdens ons eerste contact al voldoende informatie hebben voor het feestje hoeven wij elkaar voor het feestje niet meer te contacten, maar bij vragen ben ik altijd bereikbaar via telefoon of mail.

Annuleren/verminderen aantal kinderen

Een kinderfeestje kostenloos annuleren of het aantal kinderen verminderen is mogelijk tot 48uur van te voren. Hierbij geldt tevens een minimum van 6 kinderen per kinderfeestje. Boek je een kinderfeestje met 6 kinderen en is 1 kind ziek dan betaal je het minimum van 6 kinderen.

Reiskosten voor feestjes buiten Haarlem

oor Haarlem en omgeving(Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort, hoofddorp en Velserbroek) zijn de reiskosten en reistijd inbegrepen. Voor alles wat buiten dit gebied valt bereken ik extra reiskosten, dit is een vast bedrag waarin reistijd en kilometers berekend zijn. Deze kosten bereken ik omdat ik bij een partijtje verder weg niet in de gelegenheid ben nog andere activiteiten te plannen.

Omgeving Amsterdam/Alkmaar: 19.50
Omgeving den Utrecht/haag/Rotterdam: 35.50
Omgeving Schagen/Heerhugowaard/hoorn/Vinkeveen: 27.50

Partyboxen

Huur een party box voor een tof kinderfeestje thuis zonder stress.

Huurprijs partyboxen

De Huurprijs van een party box bedraagt 50 euro De verkleedkisten zijn standaard uitgerust voor 6 kinderen. Voor elk kind extra wordt € 5,- in rekening gebracht. De box is uit te breiden tot max 10 kinderen. De borg bedraagt € 60 euro.

Reserveren

Wil je een party box huren, dan kun je de beschikbaarheid controleren door een mail te sturen naar: info@made-by-melissa.nl of te bellen naar 06-42217559. Ook vind je op de website een kalender waar je kunt zien of de box verhuurd is.
Als de box beschikbaar is op de datum van keuze kun je de reservering van het feestje bevestigen via de website. www.made-by-melissa.nl. Via de website is het mogelijk om de betaling te doen via I DEAL of bankoverschrijving.
Na de betaling stuur ik de printdocumenten op via de mail of telefonisch en maken we een afspraak wanneer de box voor u klaar staat of verzonden zal worden

Inhoud van de party box eerst bekijken

Twijfel je nog of wil je de verkleedkleren en de overige accessoires of het draaiboek eerst komen bekijken? Dat kan! maak vrijblijvend een afspraak via info@made-by-melissa.nl

Ophalen en retourneren van party box

De party box kan opgehaald worden in Haarlem op het afgesproken tijdstip. De kist kan een dag voor het feestje opgehaald worden en deze dient een dag na het feestje weer ingeleverd te worden tenzij anders afgesproken. Buiten Haarlem kan de box verzonden worden voor 6.95. de box word dan verzonden in een kartonnen doos en een aantal (zware) matereialen worden niet meegezonden maar alternatieven voor deze spellen vind je in het draaiboek.

Borgsom

Er dient een borgsom van € 50,- te worden betaald voor elke party box. Indien de spullen in goede orde weer retour worden gebracht dan krijg je de borg binnen 5 dagen terug gestort op je rekening

Huurperiode
De party boxen worden verhuurd voor een periode van maximaal 3 dagen (dag voor het feestje, dag van het feestje zelf en de dag na het feestje dient de verkleedkist teruggebracht te worden. Tenzij we dit zelf anders afspreken.
Doe dit ook op de afgesproken dag/afgesproken tijdstip zodat een eventuele volgende jarige zijn/haar feestje ook kan geven. Voor iedere dag dat de verkleedkist later wordt
teruggebracht wordt € 10,- ingehouden van de borg. Indien er vanwege onvoorziene
omstandigheden niet voldaan kan worden aan het tijdig terugzenden of terugbrengen dan dient dit voor de afgesproken tijd doorgegeven te worden zodat er in overleg naar een oplossing gezocht kan worden.

Schade/gebreken

Indien er spullen ontbreken of beschadigd zijn dan worden de vervangingswaarde c.q.
reparatiekosten op de borg ingehouden. Is de borg niet toereikend dan zal het verschil bij
betaald moeten worden. Uiteraard houden wij in ons achterhoofd dat het hier om kinderfeestjes gaat en er wel eens een “klein ongelukje” kan gebeuren waardoor spullen beschadigd raken of kapot gaan. Het moet hier dan uitdrukkelijk gaan om normaal gebruik. Alle spullen worden bij
het ophalen en terugbrengen van een verkleedkist gecontroleerd. Ontbreekt er iets of is er iets
niet in orde dan dient dit ruim voor de aanvang van het feestje doorgegeven te zijn. Wordt dit pas tijdens of na het feestje doorgegeven dan kan hier geen rekening meer mee worden gehouden.

Aansprakelijkheid

De spullen in de box mogen uitsluitend gebruikt worden onder voortdurend toezicht van volwassenen. Er zitten spullen in de verkleedkist die niet geschikt zijn voor kinderen onder de 3 jaar. Made by Melissa erkent geen enkele aansprakelijkheid voor schade en/of letsel veroorzaakt door het gebruik van de gehuurde spullen.

De verkleedkleren
De kleding wordt door Made by Melissa gereinigd. Je hoeft ze dus niet zelf te wassen. Alle overige spullen dienen uiteraard wel schoon ingeleverd te worden.

heb je nog vragen over het reserveren van jouw partijtje? stel ze hier onder:

3 + 5 =