Feesje organiseren? wij zijn er graag bij om de kinderen te vermaken!

Ben je een bruiloft, een familiereünie, een buurt bbq of op een ander feest aan het organiseren en komen er veel kinderen op dit feest? Vraag ons voor het vermaak van de kinderen en je hoeft zelf alleen nog maar te genieten. 

Wij komen altijd met een team professionele medewerkers die veel ervaring hebben met werken met groepen kinderen.  Het aantal medewerkers is afhankelijk van de keuze van de activiteiten en leeftijd van de kinderen.  

Er is keuze uit een of meer van deze activiteiten.

Een knutselworkshop op maat

een knutselworkshop in  thema van jouw feest? Een van onze bestaande knutselworkshops? Er is veel mogelijk op het gebied van knutselen! Wij werken met vele materialen zoals foam klei, Diam’s 3D verf, krimpfolie, kralen en verf. 

Schminken 

Schminken is leuk op elke gelegenheid en alle kinderen zijn er gek op, wij werken uitsluitend met professionele en uitvoerig geteste materialen. Al onze schminkers hebben een basistraining schminken gekregen of hebben al een aantal jaren ervaring. 

Glittertattoos

Kinderen zijn er dol op! Met een speciaal sjabloon, huidlijm en huidvriendelijke glitters in verschillende kleuren maken wij de stoerste tattoos. Elk seizoen hebben wij een wisselend aanbod van tattoos. 

Verkleedkist

Wij hebben vanuit onze themafeestjes een heleboel verschillende verkleedkleding en maken van het feestje graag een verkleedfeestje. We nemen alles mee in een stoere verkleedkist en kinderen kunnen zich lekker vermaken met verkleden en modeshowen. 

Spellen

Een knikkerbaan, Mega Jenga, blikgooien of een van de spellen uit onze themafeestjes. het is allemaal mogelijk om deze mee te nemen om de kinderen te laten spelen.  

Fun foto 

we nemen een leuke fotoachtergrond mee en maken een leuke foto van de kinderen, eventueel samen met hun knutsel of met gekke accessoires en photo props , deze kunnen wij gelijk uitprinten met leuke tekst of datum van het evenement

Crea Bea paashaas  en Knutselpiet

Rondom pasen hebben wij de mogelijkheid om de hulp van Crea Bea paashaas in te roepen om de kinderen te helpen aan de knutseltafel, of om samen met de kinderen op de foto te gaan in combinatie met de fun foto.  Rondom Sinterklaas kunnen we op aanvraag Knutselpiet meenemen.  

Om het feestje compleet te maken nemen wij persoonlijke activiteitenboekjes mee en een fles kinderbubbels voorzien van naam  bruidspaar of naam evenement.

nieuwsgierig wat wij voor jullie kunnen betekenen? Via onderstaand contactformulier kun je vragen naar een offerte op maat, geheel passend voor jouw evenement. We maken samen een leuk programma om de kinderen te vermaken op jullie feest of evenement.

informatie over kinderentertainment op je bruiloft

11 + 13 =

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.