Bruiloften en evenementen

Gaan jullie binnenkort trouwen, verzorg je een bedrijfsevenement of festival? Dan ben jij bij Made by Melissa aan het goede adres voor het vermaak van de kinderen!

Als je een bruiloft of groot evenement organiseert,denk je niet gelijk aan het vermaak van de kinderen. Het is natuurlijk belangrijk om alles voor elkaar te hebben voor de volwassnenen, maar wie zorgt er voor het vermaak de kinderen? Die zorg neemt Made by Melissa met plezier uit handen. Vraag ons voor het vermaak van de kinderen en je hoeft zelf alleen nog maar te genieten.

We maken een pakket op maat voor je en daarbij is van alles mogelijk. Er is keuze uit een of meerdere van deze activiteiten.

  • Een creatieve workshop op maat, bijvoorbeeld in het thema van het feest, of juist afgestemd op de allerkleinsten.
  • een verkleedkist met of zonder funfoto
  • schminken en glitter tatoeages

Als je kiest voor onze hulp voor het vermaak van de kinderen op jouw bruiloft krijgen alle kinderen een persoonlijk activiteiten boekje met namen van het bruidspaar. Het boekje zit vol met opdrachten en kleurplaten voor extra vermaak van de kinderen.

nieuwsgierig wat wij voor jullie kunnen betekenen? Via onderstaand contactformulier kun je vragen naar een offerte op maat, geheel passend voor jouw evenement. We maken samen een leuk programma om de kinderen te vermaken op jullie feest of evenement.

Worden de kinderen vermaakt, dan heb jij een onbezorgd feest!

informatie over kinderentertainment op je bruiloft

9 + 13 =