Bruiloften en partijen

Gaan jullie binnenkort trouwen, verzorg je een bedrijfsevenement of festival? Dan ben jij bij Made by Melissa aan het goede adres voor het vermaak van de kinderen!

Als je een bruiloft of groot evenement organiseert, valt er veel te regelen. Het is natuurlijk belangrijk om aan de volwassenen te denken, maar wie zorgt er voor het vermaak de allerjongste gasten? Die zorg neemt Made by Melissa met plezier uit handen. Vraag ons voor het vermaak van de kinderen en je hoeft zelf alleen nog maar te genieten.

We maken een pakket op maat voor je en daarbij is van alles mogelijk. Er is keuze uit een of meerdere van deze activiteiten.

  • Een creatieve workshop op maat, bijvoorbeeld in het thema van het feest, of juist afgestemd op de allerkleinsten.
  • een verkleedkist met of zonder photobooth
  • schminken en glitter tatoeages
  • kinderspelletjes

Als je kiest voor kinderentertainment op jouw bruiloft krijgen alle kinderen een persoonlijk activiteiten boekje met namen van het bruidspaar. Het boekje zit vol met opdrachten en kleurplaten voor extra vermaak van de kinderen.

Wist je dat Made by Melissa ook verschillende uitdeeltasjes en klemborden kan verzorgen met de namen van de kinderen? kijk hier voor alle producten

nieuwsgierig wat wij voor jullie kunnen betekenen? Via onderstaand contactformulier kun je vragen naar een offerte op maat, geheel passend voor jouw evenement. We maken samen een leuk programma om de kinderen te vermaken op jullie feest of evenement.

Worden de kinderen vermaakt, dan heb jij een onbezorgd feest!

informatie over kinderentertainment op je bruiloft

12 + 6 =