Onze locatie is weer Volledig geopend voor alle activiteiten!!

Beide ouders kunnen weer mee met een kinderfeestje.  Wij  hebben een eigen plekje op de gang gemaakt voor de ouders die mee zijn, omdat onze ruimte wat krap is en er binnen geen zitplaats meer is voor ouders in onze ruimte laten we dit plekje ook na corona voor jullie staan.  Uiteraard kunnen jullie ook weer binnen komen om te helpen of voor het het maken van foto’s. Groepen volwassenen tot 10 personen mogen weer komen op onze locatie. Let er wel even op dat je niet op 1.5 meter zit met elkaar. Hiervoor kun je de richtlijnen van de overheid gebruiken, doe eventueel voor alle zekerheid een zelftest voor je bij elkaar komt. 

Coronamaatregelen tijdens kinderfeestjes

Wij nemen tijdens de workshop hygiëne maatregelen als extra handen wassen 
Er mogen maximaal 12 kinderen bij het feestje aanwezig zijn, zowel thuis als op onze locatie. 
Vier je je kinderfeestje op onze locatie kunnen maximaal 2 ouders meekomen. 
                                                                         

Meer tips hoe je kunt omgaan met deze regeltjes kun je lezen in onze blog die wij weer hebben aangepast op de huidige maatregelen

Wat doen wij met jullie reservering als er symptomen van Corona zijn in jullie gezin of bij de ingeplande begeleiding en er is nog geen testuitslag bekend?   
              
Heeft iemand binnen het gezin symptomen van het Coronavirus op de datum dat het feestje gepland is en is er nog geen negatieve testuitslag kan het feestje niet gevierd worden. In dat geval kunnen wij het feestje opnieuw gaan inplannen . Wij gaan dan opzoek naar een nieuwe datum zodra er bekend is wanneer het feestje weer gevierd kan worden. Heeft een van onze begeleiders klachten en is er geen vervanging dan zal ook het kinderfeestje opgeschoven moeten worden, wij kunnen helaas geen terugbetaling doen als het feestje op afgesproken datum niet door kan gaan  om deze redenen. 
Wat doen wij met jullie reservering als er toch een nog besloten wordt dat de maatregelen ook voor kinderen gelden? 
 
Dan worden alle reserveringen doorgeschoven naar een later moment zodra het vieren van kinderfeestjes weer allemaal mag en kan wij kunnen helaas geen terugbetaling doen.
Ik hoop dat dit uiteindelijk niet nodig gaat zijn en dat wij het vieren van  deze leuke gelegenheden veilig kunnen doen voor de gezondheid van iedereen! 

 Ik ben gevaccineerd tegen Corona  

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.