Vanaf 15 december is Nederland weer in Lockdown gegaan. kinderen onder de 13 jaar mogen deze lockdown nog wel steeds in groepen bij elkaar komen en daardoor blijft het vieren van kinderfeestjes toch mogelijk.

Kinderfeestjes thuis is deze lockdown vanaf het begin nog steeds mogelijk geweest.

Op 8 februari zijn de scholen weer open gegaan en sindsdien is onze locatie ook weer geopend voor alleen kinderfeestjes.
Je mag per dag maximaal 1 volwassen persoon ontvangen daarom is er tijdens het feestje op de Oudeweg maar 1 ouder toegestaan in onze ruimte. Jullie kunnen wel met maximaal 2 ouders naar onze locatie komen. Wij  hebben een eigen plekje op de gang gemaakt voor de ouders die mee zijn. jullie kunnen achter het raam meekijken met de kinderen. Spreek van te voren even af wie er af en toe naar binnen komt voor de foto’s.
Bij een kinderfeestje bij jullie thuis komen wij met maximaal 1 persoon voor het begeleiden van een knutselfeestje of themafeestje.   Bij het huren van een partybox of het kopen van een knutselbox kunnen jullie het feestje zelf thuis organiseren.
 
Helaas is het geven van workshops voor volwassenen op dit moment helemaal niet mogelijk. Wel denken wij nog na over online vrijgezellenfeesten!!
meer informatie volgt binnenkort!

Coronamaatregelen tijdens kinderfeestjes

Wij nemen tijdens de workshop hygiëne maatregelen als extra handen wassen 
Kinderen hoeven geen afstand te nemen. Dit geld wel voor de ouders die aanwezig zijn bij het feestje. Er mogen maximaal 12 kinderen bij het feestje aanwezig zijn, zowel thuis als op onze locatie. 
Vier je je kinderfeestje thuis  mogen er maximaal 2 volwassenen uit het eigen gezin aanwezig zijn tijdens het feestje
Vier je je kinderfeestje op onze locatie kunnen maximaal 2 ouders meekomen.  Je hoeft hier in het gebouw geen mondkapje te dragen. Wel zullen wij ons houden aan de 1.5 meter afstand.  Wij hebben op de gang achter het glas een zitje gemaakt voor de ouders, hier kunnen jullie plaats nemen tijdens het feestje, uiteraard mogen jullie af en toe binnen komen voor wat foto’s maar omdat onze workshopruimte erg klein is vraag ik jullie om niet continu aanwezig te zijn in de ruimte.                                                                              

Meer tips hoe je kunt omgaan met deze regeltjes kun je lezen in onze blog die wij weer hebben aangepast op de huidige maatregelen

Gezondheidscheck                                                        

Een gezondheidscheck vooraf is verplicht, Ik stuur een app op de dag voor het kinderfeestje naar degene die de reservering gemaakt heeft en ik zou het op prijs stellen als jullie zorgen voor een check bij alle aanwezigen op het feestje of workshop. Ook bij klachten binnen het gezin blijven kinderen thuis, zijn er klachten en  is een test gedaan die negatief is kan je uiteraard wel komen.

Afstand houden en gebruik van mondkapjes

Vanaf 1 december is het verplicht om in openbare binnenruimtes een mondkapje te dragen, ons gebouw is officieel geen openbare ruimte dus je hoeft hier geen mondkapje te dragen. Wel zullen wij ons houden aan de 1.5 meter afstand bij alle feestjes thuis en op locatie.  Willen jullie dat wij wel een mondkapje dragen bij jullie thuis of onze locatie geef dit dan even aan op de dag van te voren als wij jullie benaderen voor een gezondheidscheck. 

 

Wat doen wij met jullie reservering als er symptomen van Corona zijn in jullie gezin of bij de ingeplande begeleiding en er is nog geen testuitslag bekend?   
              
Heeft iemand binnen het gezin symptomen van het Coronavirus op de datum dat het feestje gepland is en is er nog geen negatieve testuitslag kan het feestje niet gevierd worden. In dat geval kunnen wij het feestje opnieuw gaan inplannen . Wij gaan dan opzoek naar een nieuwe datum zodra er bekend is wanneer het feestje weer gevierd kan worden. Heeft een van onze begeleiders klachten en is er geen vervanging dan zal ook het kinderfeestje opgeschoven moeten worden, wij kunnen helaas geen terugbetaling doen als het feestje op afgesproken datum niet door kan gaan  om deze redenen. 
Wat doen wij met jullie reservering als er toch een nog besloten wordt dat de maatregelen ook voor kinderen gelden? 
 
Dan worden alle reserveringen doorgeschoven naar een later moment zodra het vieren van kinderfeestjes weer allemaal mag en kan wij kunnen helaas geen terugbetaling doen.
Ik hoop dat dit uiteindelijk niet nodig gaat zijn en dat wij het vieren van  deze leuke gelegenheden veilig kunnen doen voor de gezondheid van iedereen! 

 Ik ben al gevaccineerd tegen Corona, dit omdat ik ook flexwerker ben in de gezondheidszorg. 

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.