Onze locatie is weer geopend voor kinderfeestjes en workshops voor volwassenen

Dit betekent dat alle activiteiten op onze website weer geboekt kunnen worden, hieronder een overzicht met maatregelen voor onze workshops en kinderfeestjes. 

Onze maatregelen creatieve workshops voor volwassenen:

Wij scannen voor aanvang van de workshop de Corona Check-QR-code van alle deelnemers.

Wij zorgen in onze ruimte voor voldoende ventilatie.

Is er een deelnemer ziek of zijn er klachten (verkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts)? Bij de geringste twijfel nemen wij geen risico. Kosten voor zieken worden niet in rekening gebracht.

bij aanwezige klachten geld het  natuurlijk ook van mijn kant. Als een van mijn gezinsleden of als ik zelf last heeft van symptomen en ik heb geen directe vervanging dan zal het feestje ook niet door kunnen gaan op de geplande datum. Wij zijn dan wel flexibel om weer opnieuw een andere datum te plannen of om te kijken naar een andere oplossing.

Houd zelf de algemene regels in acht.

szOnze maatregelen als je een begeleid kinderfeestje bij ons of bij jullie thuis reserveert:

Wij geven bij binnenkomst en vertrek geen hand, uiteraard zijn alle creatieve manier van begroetingen wel mogelijk zolang er geen direct contact is.

Afstand houden naar de kinderen hoeft niet, ook de kinderen hoeven onderling geen afstand te houden. Wel moeten we afstand houden van de aanwezige ouders. 

Voorlopig mogen er maximaal 12 kinderen aanwezig zijn op het kinderfeestje,  

Bij het feestje kunnen Maximaal 2 volwassenen (alleen eigen ouders) aanwezig zijn, ook als je het feestje bij jullie thuis viert. Op onze locatie hebben de ouders hun eigen plekje op de bank en wij vragen jullie om tijdens de workshop zoveel mogelijk daar te blijven zitten. 

Als er iemand uit jullie eigen gezin deze klachten heeft op de geplande datum, zal het feestje niet door kunnen gaan.

bij aanwezige klachten geld het  natuurlijk ook van mijn kant. Als een van mijn gezinsleden of als ik zelf last heeft van symptomen en ik heb geen directe vervanging dan zal het feestje ook niet door kunnen gaan op de geplande datum. Wij zijn dan wel flexibel om weer opnieuw een andere datum te plannen of om te kijken naar een andere oplossing.

Gebruik van mondkapjes:

Zolang het gebruik van mondkapjes thuis niet verplicht is  zullen wij tijdens de workshop geen mondkapje gebruiken en proberen  goed op de afstand te letten tussen volwassen personen. Wil je liever wel dat wij een mondkapje gebruiken kun je dit aangeven tijdens de reservering van je activiteit want dan zullen tijdens de activiteit wel gebruik maken van een mondkapje. Op onze locatie is een mondkapje niet verplicht daarom hoef je deze bij ons ook niet te gebruiken, wel vragen wij te houden aan het houden van de afstandsregel. 

Hoe kun je tijdens het kinderfeestje het beste omgaan met de basisregels:

 

Nodig alleen bestaande contacten van je zoon of dochter uit:

Je kunt het best kinderen uitnodigingen die je al kind dagelijks al ziet. Dit zouden de vriendjes en vriendinnetjes uit de klas kunnen zijn of kindjes waarmee je kind na school altijd buiten speelt of de vriendjes van de sportclub.

Probeer het contact met volwassen zoveel mogelijk te minimaliseren.

Bedenk dus voor het feestje al hoe je de kinderen laat binnen komen. Spreek met ouders af dat zij niet mee naar binnen gaan maar al afscheid nemen bij de voordeur. Het is handig om een app groep met de ouders van de uitgenodigde kinderen te maken zodat je ouders vooraf op de hoogte kan houden van alle afspraken omtrent halen en brengen. Een kinderfeestje kan nog wel eens uitlopen, het zou dan niet handig zijn als ouders met elkaar bij jou op de stoep samen moeten wachten als je een groepsapp hebt kun je de ouders op de hoogte brengen van de verwachtte eindtijd van het feestje. Je kunt er ook voor kiezen om de kinderen uit school mee te nemen en de kinderen na het feestje zelf thuis te brengen dan minimaliseer je het contact helemaal.

Vraag vooraf aan ouders of er klachten zijn binnen het gezin.

Wees direct duidelijk naar ouders van de uitgenodigde kinderen en maak de volgende afspraken; Laat ze de kinderen thuis houden als iemand in het gezin klachten heeft passend bij het Coronavirus en nog geen test heeft gedaan. Is er wel een test gedaan en deze is negatief kunnen de kinderen wel gewoon komen. Zo weten de ouders van de andere kinderen ook dat je er serieus mee omgaat. Dit geeft in een onzeker tijd vertrouwen. Voorafgaand aan het feestje zal ik jullie ook contacten of er mogelijke klachten aanwezig zijn en uiteraard blijf ik zelf ook thuis bij klachten.

Hygiëne is natuurlijk een van de belangrijkste zaken

Bij het bestrijden van Corona. Toch vinden zeker jonge kinderen het vaak lastig te onthouden om vaak de handen te wassen. Help de kinderen onthouden na het wc bezoek of na een activiteit buiten om weer opnieuw handen te wassen. Ben je dus samen naar buiten geweest voor een speurtocht? Dan is het eerste dat iedereen gaat doen, handen wassen. Tijdens de begeleide feestjes zullen we de hygiëne extra serieus nemen en meerdere momenten inlassen om de handen te wassen met de kinderen. Zo nodig passen we bepaalde activiteiten aan om zo hygiënisch mogelijk te werk te gaan.

Zorg voor voldoende papieren zakdoekjes.

Kinderen en loopneuzen zijn eigenlijk van alle tijden en kinderen met een snotneus mogen gewoon naar het feestje komen maar nu wil je natuurlijk geen enkel risico nemen. Neus snuiten betekent dus steeds een nieuw zakdoekje gebruiken. Wij nemen deze sowieso voldoende snoetenpoetsers mee.

Maximale groepsgrootte

Inplaats van meer volwassenen voor de begeleiding van een kinderfeestje, kiezen we er nu voor om de groep kinderen  kleiner te houden. Dan wordt het voor jou wellicht wat overzichtelijker en eerlijk is eerlijk; vaak is een wat kleinere groep ook voor de jarige fijner, er is minder kans op ruzie en ieder kind krijgt de aandacht die het verdient.

 

Wat doen wij met jullie reservering bij corona gerelateerde klachten?

Met een toenemend aantal besmettingen in Nederland kan het natuurlijk ook gebeuren dat jullie zelf te maken krijgen met corona gerelateerde klachten of een corona besmetting waardoor jullie moeten testen of in quarantaine moeten. Hierdoor kan jullie reservering soms niet doorgaan. Maar dit kan natuurlijk ook bij onze medewerkers voorkomen. Hieronder lees je hoe wij hier mee omgaan. 

Je hebt een kinderfeestje of workshop gepland en een van jullie gezin heeft corona gerelateerde klachten of is  positief getest    
              
Heeft iemand binnen het gezin symptomen van het Coronavirus op de datum dat het feestje of workshop gepland is en is er nog geen negatieve testuitslag kan de reservering niet doorgaan. In dat geval kunnen wij jullie reservering kosteloos opnieuw gaan inplannen, Wij gaan dan opzoek naar een nieuwe datum zodra er bekend is wanneer het weer kan.  

Je hebt een kinderfeestje of workshop gepland en degena die het feestje komt begeleiden heeft corona gerelateerde klachten, is positief getest of moet in quarantaine?

Heeft een van onze begeleiders klachten of moet in quarantaine dan gaan wij altijd binnen ons team eerst opzoek naar vervanging. Als wij geen vervanging kunnen regelen dan zal de reservering opgeschoven moeten worden naar een andere datum of kunnen wij een tegoedbon geven voor het volledige bedrag van de geboekte reservering, deze tegoedbon is onbeperkt geldig dus kan ook een jaar later nog worden gebruikt. Wij kunnen als jullie dit wensen ook opzoek gaan naar een andere oplossing, bijvoorbeeld de activiteit alsnog door laten gaan met behulp van een knutsel box of party box, verschil krijg je dan uiteraard wel terugbetaald. Wij doen helaas geen volledige terugbetaling van jullie reservering. 

Je hebt een partybox gehuurd en het feestje kan niet doorgaan ivm Corona gerelateerde klachten of besmetting binnen het gezin.

Ook dan kunnen we het kinderfeestje kosteloos verzetten naar een andere datum , is de box al verzonden dan kunnen jullie de box met het verzendlabel wat in de box zit ongebruikt terugzenden, in dat geval houden wij bij het opnieuw verzenden van de box €15.00 verzendkosten in van de betaalde borg. 

Wat doen wij met jullie reservering als  Nederland weer in Lockdown moet?
 
Dan worden alle gereserveerde activiteiten doorgeschoven naar een later moment zodra het allemaal weer kan en mag, ook in dit geval doen wij helaas geen terugbetaling.

Wij hopen dat alle feestjes en activiteiten gewoon door kunnen gaan volgens planning en dat wij op een veilige manier al onze activiteiten kunnen  blijven aanbieden.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.