Een feestje op locatie!

Yes wij zijn heel blij want wij hebben sinds januari een nieuwe ruimte voor onze workshops!!  We hebben lekker veel ruimte om de tafel heen dus kinderen kunnen tussen het knutselen door nog even lekker dansen of lopen!! Ook voor de ouders hebben wij een lekker plekje op de bank zodat jullie ook lekker ontspannen kunnen meegenieten van het kinderfeestje!!

De kinderen krijgen tijdens het feestje of workshop  limonade en kinderchampagne of ander drinken in thema van het feestje. Ook krijgen de kinderen wat lekkers tijdens de workshop, Als je liever zelf taart mee wil nemen mag dit ook, dan delen wij deze uit als wij tussendoor wat gaan drinken. Voor de ouders is er een kopje Koffie, thee of glaasje fris inbegrepen.

Bij een standaard feestje reserveer je alleen de workshop, wil je ook nog cadeautjes uitpakken dan kun je dit extra bij reserveren door een van de bovenstaande extra opties bij te reserveren want daar zit ook tijd inbegrepen voor het uitpakken van de cadeaus doormiddel van een leuk spelletje.

Wil jij jou feestje compleet maken met een maaltijd?

 Ook dat Is mogelijk op onze locatie, daarvoor hebben wij verschillende mogelijkheden. We kunnen pizzabakken met de Pizzarettes, pancake art, hotdogs eten, of frietjes eten van de FEBO. Al deze mogelijkheden vind je terug bij de extra opties.

Wij kunnen rekening houden met allergieën

Zijn er Allergieën bij een van de kinderen dan horen wij dit graag van jullie terug want dan kunnen wij daar rekening mee houden.

In de lente en zomer kunnen de buitenactiviteiten bij de Veerplas

In de maanden april t.m. september kunnen we de speurtochten en buitenactiviteiten van een aantal themafeestjes doen bij de Veerplas, wij zetten daar alles vooraf klaar en we spreken dan af op de parkeerplaats van de Veerplas. Na de eerste activiteiten gaan we gezamenlijk naar de Oudeweg 147 toe voor wat drinken en het knutselen of de laatste spellen. Kan het feestje niet buiten door het weer dan vieren we de themafeestjes volledig op de Oudeweg 147. Vaak doen we dan het grootste gedeelte binnen maar voor een aantal spellen kunnen we wel even naar buiten toe. We hebben een veldje achter het gebouw waar we de spellen kunnen uitvoeren. In de week voor het feestje hebben wij contact over de weersverwachting en dan kunnen we samen bepalen hoe we het feestje op de Oudeweg gaan invullen.

Routebeschrijving/bereikbaarheid locatie Oudeweg 147

Onze locatie bevind zich in de Waardepolder in Haarlem. Dit is een industrie/bedrijventerrein waar vele bedrijven gevestigd zijn. Je vind ons vlak achter de IKEA

Vanaf Alkmaar-Beverwijk
Neem op de A9 de afslag A200 Haarlem-Halfweg.
Ga op de rotonde eerste afslag rechtsaf richting Haarlem. * Blijf rechtdoor rijden en neem NIET de afslag Haarlem-Centrum. Je rijdt door naar ‘boven’ toe. Bij het 1e verkeerslicht rijd je rechtdoor. Bij het 2e verkeerslicht (rechts zie je de KPNmast) rijd je ook nog rechtdoor, richting Haarlem-Noord/Bloemendaal, de Oudeweg op.
Direct na de bocht ga je rechtsaf het ventweggetje op en blijf je parallel aan de Oudeweg rijden; het ventweggetje heet overigens ook de Oudeweg. Je rijdt dus vóór de CARWASH langs. Aan het einde van dat ventweggetje zitten wij op nummer 147, bij het grote bord TE HUUR/TE KOOP.

Vanaf Amsterdam-Utrecht
Neem op de A9 de afslag A200 Haarlem-Halfweg. Neem de rotonde driekwart richting Haarlem. Blijf rechtdoor rijden en neem NIET de afslag Haarlem-Centrum. Je rijdt door naar ‘boven’ toe. Bij het 1e verkeerslicht rijd je rechtdoor. Bij het 2e verkeerslicht (rechts zie je de KPNmast) rijd je ook nog rechtdoor, richting Haarlem-Noord/Bloemendaal, de Oudeweg op. Direct na de bocht ga je rechtsaf het ventweggetje op en blijf je parallel aan de Oudeweg rijden; het ventweggetje heet overigens ook de Oudeweg. Je rijdt dus vóór de CARWASH langs. Aan het einde van dat ventweggetje zitten wij op nummer 147, bij het grote bord TE HUUR/TE KOOP.

Parkeren
Je kunt de auto gratis parkeren op de parkeerplaats naast het gebouw en de ingang van het gebouw bevind zich aan de voorzijde van het gebouw. Je kunt het gebouw niet zelf binnen komen. Als jullie er zijn kunnen jullie ons bellen op he telefoonnummer wat hier onder aan onze pagina staat, dan doe ik de deur voor jullie open. Als jullie een feestje hebben met een van de andere medewerkers zal ik hun telefoonnummer aan jullie doorgeven om de deur te openen.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.