Eind vorig jaar is Made by Melissa verhuisd naar de oudeweg 147,  de eerste 2 jaar werkte ik vanuit huis. Alle  partyboxen stonden ergens anders opgeslagen en alle knutselspullen lagen thuis op diverse plaatsen door het hele huis heen. Omdat er nergens anders plek was hadden we in de woonkamer een werkplek gecreëerd.  Het kan heel fijn om vanuit huis te werken maar als je bureau in de woonkamer staat heb je nooit rust, dat heb ik in die tijd wel ondervonden, zeker toen Made by Melissa flink groeide. Het maken van de persoonlijke cadeaus nam ik soms de hele woonkamer in beslag met al mijn spullen. In november werd het huis veel te klein en vond ik een mooie werkplek op maar 5 minuten rijden van ons huis.  Het was wel fijn dat alle werkspullen uit de woonkamer weg gingen, zo konden we weer plek creëren waar we weer volledig konden onspannen met het hele gezin! .

 Het bureau werd verhuisd naar de Oudeweg en daarvoor in de plaats hebben we nu een kleine kast neergezet, dit moest low budget omdat we na de feestdagen en een verhuizing even niet veel te besteden hadden. We hadden op onze slaapkamer nog een oude vakken kast van IKEA staan en mijn man heeft deze zelf met steigerhout bekleed, ook het steigerhout hadden we nog over van het oude bed van onze dochter, zo hebben we toch materiaal weer opnieuw kunnen gebruiken. Wat gingen we er op vooruit in ruimte. Maar toch misten we wat sfeer in huis, we wilden nog meer naar een industrieel interieur gaan en wat meer kleur gaan gebruiken. Dus we gingen opzoek naar een mooie kleur die passend is in een industrieel interieur. We kwamen uit bij de kleur Brasserie van de gamma, een kleur die heel erg dicht bij petrol in de buurt komt.  Het was wel even spannend om deze keer de grootste muur uit de woonkamer te schilderen, de muur aan de andere kant was al diverse kleuren geweest. Met de hele familie gingen we aan de slag, het was een feestje voor onze meiden om te helpen schilderen. Al snel zagen we mooi resultaat met deze kleur op de muur en uiteindelijk oogde het nog ruimtelijker in huis met deze kleur op de muur, dit hadden wij niet verwacht..

Met een klein budget maakten we grote veranderingen

Het budget was niet zo groot dus we keken naar de meest goedkope oplossing om wel gelijk de sfeer te creeeren die we wilde. Onze oude bank was vrij diep dus om het geheel nog ruimtelijker te maken gingen we via marktplaats opzoek naar een smallere bank in een bijpassende kleur, we vonden een hele toffe gratis bank en verkochten onze bank voor een paar tientjes, Al eerder vervingen we de  zwarte stoel voor een bijpassende poef en als laatste heeft mijn man zelf een nieuw tv meubel gemaakt met sinaasappelkistjes. Toch blij met zo’n handige man.

Wereldkaart op plexiglas

Binnen een dag was de hele muur mooi geschilderd , toen hebben we alle nieuwe spullen neergezet en opgehangen maar toch waren we nog niet helemaal blij, we misten nog wat boven de tv kast en we zochten naar inspiratie op Pinterest. Elke keer kwamen we verschillende wereldkaarten tegen en dat vonden we super gaaf. Daarom gingen we opzoek naar een mooie wereldkaart geheel in stijl van ons interieur. we kwamen op de website van wereldkaarten.nl, en vanaf 44,95 heb je al een mooie wereldkaart.    Het leuke van deze website is dat je wereldkaarten vind in verschillende stijlen dus je hebt altijd een ontwerp dat in jouw interieur past en doordat de afbeelding zo mooi scherp is lijkt het niet alsof hij op glas is maar lijkt het net op een autentieke vintage wereldkaart. Wij kozen voor het formaat 90×60 maar je hebt ze zelfs nog in een slag groter. Het geeft een mooie strakke en een vintage uitstraling.  Let wel even op dat je een ophangsysteem mee besteld, als je deze via hun wilt aanschaffen moet je deze los bij bestellen, wij hebben onze eigen ophangsysteem gebruikt. Wist je trouwens dat je niet alleen wereldkaarten kunt bestellen op plexiglas? Er zijn nog veel meer mogelijkheden met deze super gave interieurtrent, neem maar eens een kijkje op de website van foto op glas voor meer inspiratie.

Wij zijn nu helemaal blij met onze vintage interieur, zeker nu er weer een stukje rust in huis is en we weer een echte woonkamer hebben waar we ook helemaal blij mee zijn!

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.