Inloop workshops

Hebben jullie zin in een creatief uitje?  

Creatief bezig zijn is leuk voor jong en oud

Heb je zin om een keertje creatief aan de slag te gaan? wij hebben de leukste inloop workshops voor jong en oud!! Voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar organiseren wij regelmatig nieuwe workshops, daarnaast kun je ook samen met je kind komen bij onze ouder&kind workshops, ga je liever voor een creatief 

Creatief of niet? iedereen kan meedoen

Ook als je denkt dat je dit helemaal niet bent. Want iedereen is creatief, zelfs jij! Tijdens de workshops leggen we alles stap voor stap uit zo weet iedereen precies wat hij of zij moet doen! Ook denken we graag met jullie mee maar het liefst helpen wij jou eigen creativiteit op gang! 

Heb jij iets te vieren?

Ben jij met een groepje van minimaal 6 personen? dan kan jij ook een workshop boeken op het tijdstip wat jij zelf wilt , wil je bijvoorbeeld een creatief kinderfeestje voor je zoon of dochter? dan kun je een knutselfeestje reserveren, maar deze knutselfeestjes kunnen ook gegeven worden als je zomaar een middagje wilt knutselen  met minimaal 6 kinderen. Wil jij een vrijgezellenfeestje vieren, een babyshower, een verjaardag  een personeelsuitje of gewoon een gezellige avond met vriendinnen? wat je ook te vieren hebt wij hebben altijd een passende workshop! Willen jullie samen een workshop reserveren maar niet allemaal hetzelfde maken? dat is uiteraard ook mogelijk!! 

Onze inloop workshops

KINDER WORKSHOPs

Mijn dochter komt altijd graag bij de inloop workshops van Melissa, al vanaf de eerste workshops die zij gaf op de oudeweg, tie dye, slijm maken, al meerdere surprises heeft ze gemaakt!! Ze is ze trouw bij alle workshops! Altijd komt ze blij terug met een zelf geknutseld project!  zelf ben ik niet zo creatief dus fijn dat mijn dochter ergens haar creativiteit kwijt kan.

Miranda

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.