Hi, Wat leuk dat je onze website komt bezoeken.

waar zou je graag meer over lezen? 

Op 12 november 2021 zijn de coronaregels weer aangescherpt! Helaas heeft dit wel enige consequenties voor onze activiteiten. Wij mogen na 18.00 ‘s avonds geen workshops of activiteiten meer plannen, voor deelname aan onze workshops moeten wij jullie QR code scannen. Maar gelukkig kunnen we nog wel volop activiteiten plannen, dit geld voor onze kinderfeestjes en voor volwassenen activiteiten. Lees hier onder hoe wij rekening houden met de nieuwe maatregelen. 

Met de huidige coronaregels mogen kinderen onder de 12 jaar nog steeds samenkomen dus kan een kinderfeestje nog steeds gevierd worden maar waar moet je nou op letten tijdens het geven van een kinderfeestje?  Ik heb een blog geschreven hoe je rekening kunt houden met de diverse maatregelen

Leuke familie activiteiten tijdens en na de lockdown

 het is soms te koud en te nat om buiten te spelen. Er is dan niks fijner om samen met je kind te knutselen. Tijdens de vorige lockdown heb ik diverse knutselworkshops online gezet om samen met je kind te kunnen doen en deze zijn nog steeds beschikbaar!!!

De leukste kinderfeestjes bij jou thuis of op een van onze locaties

De leukste activieiten voor volwassen,

Wij maken van elke gelegenheid een creatief feestje. Je kunt ons ook vragen voor een leuke creatieve workshop op een bijzondere gelegenheid. bijvoorbeeld voor een vrijgezellenfeestje, babyshower, verjaardag met vriendinnen, team uitje of familie uitje of gewoon een gezellige avond uit met vriendinnen.

De leukste inloop workshops voor jong en oud? kom jij langs voor een creatief uitje?

Made by Melissa in de media

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.