Kinderentertainment

Wil jij dat de kinderen zich ook vermaken op jouw evenement? De kinderen een leuke dag, de ouders ook een leuke dag. Vraag dan Made by Melissa voor de kinderentertainment op jouw evenement.

Wij wij bieden kinderentertainment op bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals, open dagen, en markten.
Maar wij geven ook creatieve workshops op scholen, BSO’s en kinderdagverblijven.

Tijdens een workshop vermaken wij de kinderen met een passende creatieve activiteit die aansluit op jullie wensen. Zo hoeven jullie je gedurende het evenement geen zorgen te maken over de kleinere kinderen!

Wist je dat je ook voor schminken en glitter tatoeages bij Made by Melissa terecht kunt?

Activiteiten in 2017

Blast-Zone open dagen

De heren Blast-Zone opende hun nieuwe Nerf arena. Om er een echt familie gelegenheid van te maken vroegen zij Made by Melissa om de kinderen te schminken en om een knutseltafel neer te zetten. De kinderen konden gratis schminken en knutselen. We hebben 2 dagen vele kinderen naar huis gestuurd met een mooi gezicht en een mooie knutsel van wc rolletjes.

Koningsdag in het Kenaupark

Samen met Blast-Zone en onze kinderen stonden we in het Kenaupark op de kinderrommelmarkt. We hadden de Made by Melissa knikkerbaan mee en aan de knutseltafel konden de kinderen kronen knutselen van papieren borden.

Markt in het reinalda park

Voor promotie hadden we een kraam gehuurd op de markt in het Reinaldapark. Ons eerste evenement waarbij we een groter publiek zouden treffen. Op de kraam verkochten we meester en juffen cadeau’s en andere handgemaakte cadeau items, ook had ik een mini workshop sleutelhangers maken. Helaas door het slechte weer een stuk minder bezoekers als gehoopt. Maar we hebben genoeg mensen gezien.

Proefpark

op 25 tm 27 augustus stond Made by Melissa op Proefpark, een bekend foodfestival in Haarlem. In 3 dagen zijn er ruim 280 pollepels versierd. De leukste pollepels gingen er met de kinderen mee naar huis. Tijgers, poppetjes,vlinders, eenhoorns en gekke vlinders. De een was nog creatiever als de andere. Sommige kinderen vonden het zo leuk dat ze wel 2 of 3 keer terug kwamen, terwijl papa en mama lekker in het zonnetje zaten.,

“Heel Haarlem kookt” food festival

Op verzoek van Resto van Harte stond Made by Melissa op het foodfestival ‘Heel Haarlem Kookt’. Deze keer was ik hier om de kinderen te schminken. ook namen we onze glitter tatoeages mee.

‘Heel Mokum Kookt’ foodfestival

Na een nieuwe uitnodiging van Resto van Harte stond Made by Melissa in het Erasmuspark in Amsterdam op het ‘Heel Mokum Kookt’ foodfestival. We hadden vandaag een knutseltafel. Om te kunnen knutselen namen een grote hoeveelheid wc rolletjes en melkpakken mee en deze werden omgetoverd tot mooie kunstwerken. Omdat we het weer ontzettend mee hadden, was het weer een topdag!!

Kerstmarkt op de Bernardesschool

Op 21 decemember ben ik gevraagd om een mini workshop te geven op de school van mijn eigen dochters. Alle opbrengst ging naar een zelf uitgekozen doel van de leerlingen op school. Wij knutselden mooie kersthangers voor stichting KIKA.

Voor meer informatie over kinderentertainment van Made by Melissa

13 + 3 =