Extra aandacht voor creativiteit op school, BSO of KDV? Wij verzorgen onze workshop ook op school, BSO of KDV!!

In onze workshops op school leren we diverse technieken en maken we gebruik van diverse knutselmaterialen. wij houden ervan om creatieve tools aan te reiken. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat er geen goed of fout bestaat en dat de kinderen met iets naar huis gaan wat ze helemaal zelf gemaakt hebben. Ontwikkeling van creativiteit van het kinderen staat centraal.
​​
We werken graag samen met docent(en) of nemen de activiteiten tijdens de workshops volledig uit handen. Wilt u een leuke workshop tijdens schooltijden, of misschien wel een naschoolse activiteit op school? Alles is bespreekbaar. Ook geven wij workshops op BSO’s, KDV en speeltuinverenigingen.

Voor ieder thema bedenken wij een leuke workshop

Na een inventarisatie van uw wensen en ideeën zullen we een passend voorstel maken, geheel in het thema van de bijbehorende lessen bedenken we een leuke workshop en gaan wij met de kinderen aan de slag.

Wilt u meer informatie of een offerte op maat ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het onderstaande contactformulier.

Meer informatie of een offerte vragen? vul dan dit contactformulier in.

2 + 14 =

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.