kinder    feestjes

 

 wij hebben een heleboel leuke feestjes voor iedereen! 

Kies jij een voor een themafeestje of knutselfeestje? 

Of je nu een jongen of meisje bent, een kinderfeestje van Made by Melissa is altijd leuk!! Heeft jullie zoon ook een favoriete superheld? of droomt jullie dochter ervan om voor een dag een prinses te zijn? We hebben feestjes in heel veel verschillende thema’s .  Leuke spellen samen met een super stoere knutselactiviteit, lekker tutten met je vriendinnen? het kan allemaal tijdens de themafeestjes van jullie keuze. de themafeestjes duren ongeveer 2 uurtjes. Maar Is jullie zoon of dochter ook zo gek op knutselen? Dan is een Made by Melissa knutselfeestje echt iets voor hem of haar. Een leuke creatieve knutselworkshop van  ongeveer 2 uurtjes. We hebben leuke knutselfeestjes voor jongens en voor meiden van 4 tot 12 jaar.

Onze feestjes kunnen bij jullie thuis en bij ons op locatie

 Wij komen graag naar jullie toe voor het begeleiden van een kinderfeestje, dit kan in Haarlem en omgeving tot maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem. Wij hebben een team met enthousiaste medewerkers die veel ervaring hebben met het begeleiden van groepen kinderen hierdoor kunnen we meerdere activiteiten op hetzelfde tijdstip plannen. De reserveringen op onze locatie gaan erg hard dus wij raden je zeker voor de weekenden minimaal 6 weken van te voren reserveren! 

Wij maken er graag een creatief feestje van

In bijna al onze feestjes word wel geknutseld, zelfs in onze themafeestjes!! Alle kinderen zijn altijd dol op knutselen want creatief bezig zijn is leuk! iedereen gaat dan ook naar huis met een leuk aandenken wat zelf is gemaakt! 

Het is gelukt, wij zijn volledig verhuisd naar de Generaal cronjestraat  135 ende eerst workshops en kinderfeestjes zijn hier al gegeven! 

De opstelling zoals we nu hebben is wel tijdelijk want in de loop van dit jaar zal ons kantoor naar een andere plek verhuizen in ons pand en schuift onze workshopruimte meer richting onze eigen ingang!  Onze eigen ingang bevind zich in de Dr leidsstraat 8.

Per 1 mei zal Larisa Kurgalin met haar winkel “De rechte steek “zich ook in het pand vestigen, wij zullen komende weken druk aan het verbouwen zijn om dit te kunnen realiseren!

Onze locatie zal in verband met de verbouwing tussen 9 en 17 april gesloten zijn!  Een workshop of kinderfeestje reserveren is in die periode alleen mogelijk bij jullie thuis of op eigen locatie!! 

Creatieve groetjes 

Team Made by Melissa

Onze kinderfeestjes

Themafeestjes met speurtocht of buitenactiviteiten

Themafeestjes met make up en  verkleden

themafeestjes met je favoriete eten en snacks

knutsel workshops

schilder workshops

Wist je dat je helemaal niet hoeft te kunnen tekenen als je onze schilderworkshops kiest? 

Voor de schilderijen  kiest iedereen  voor de workshop zijn alle afbeeldingen al voorgetekend, behalve die van de zelfportretjes maar die doen we samen stap voor stap!  Vervolgens schilder jij het helemaal en kun je je schilderij daarna nog helemaal versieren, dit maakt het helemaal af. we hebben verschillende schilder workshops voor kinderen.

foam klei

Foam klei is fun voor jong en oud het is dan ook niet voor niks mijn favoriete knutselmateriaal! Onze foam klei workshops zijn leuk voor kinderen 4 jaar!! 
Foam klei is een polymeer klei met hierin kleine witte balletjes. Foam klei plakt op stof, papier maché of voorwerpen van aardewerk. De klei droogt in de buitenlucht en hoeft dus niet te worden gebakken in een oven. Foam klei bevat geen giftige stoffen of gluten en kan daarom veilig gebruikt worden door kinderen.

Veel gestelde vragen

waar kunnen wij de kinderfeestjes vieren?

 

Een kinderfeestje op onze locatie

Onze eigen workshopruimte is groot genoeg voor groepen tot 15 kinderen, deze locatie is gelegen in de Waardepolder en gemakkelijk te bereiken met fiets en auto. bij feestjes met speurtocht gaan we bij mooi weer naar het nabij gelegen Veerplas toe want dit is op loopafstand.

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats naast het gebouw.

Lees hier meer over het geven van een kinderfeestje op onze locatie

Een kinderfeestje bij jullie thuis

Wij komen ook graag naar jullie huis of eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem. Bij een locatie in en om Haarlem zitten de kilometerkosten inbegrepen als je het kinderfeestje thuis reserveert. Vanaf 15 kilometer om Haarlem vragen wij extra kilometerkosten en ook als er parkeerkosten gemaakt moeten worden bij jullie huis of locatie vragen wij dit te vergoeden

Lees hier meer over het geven van een kinderfeestje bij jullie thuis 

 

 

Wat zijn de kosten van een kinderfeestje?
Wij hebben al kinderfeestjes op onze locatie vanaf  € 160 voor  6 kinderen. Het is mogelijk om extra kinderen bij te reserveren tot maximaal 15 kinderen voor € 13.50 p.p.

wij hebben kinderfeestjes bij jullie thuis in Haarlem en omgeving vanaf 175 euro voor 6 kindjes.  Het is mogelijk om extra kinderen bij te reserveren tot maximaal 15 kinderen voor € 13.50 p.p.

Wil je weten watje precies kwijt bent per feestje? Dit kan je berekenen als je alles selecteerd wat je wilt reserveren en je de bestelling in de winkelmand plaatst.

 

Wat zit er bij de feestjes inbegrepen?

Alle kinderfeestjes zijn inclusief professionele begeleiding van een van onze medewerkers, Alle benodigde materialen voor het  knutselen, Ook krijgen de kinderen tussendoor kinderchampagne in een gepersonaliseerde champagnefles of een flesje water of limonade met wikkel in thema van het feestje en een klein bakje met snoepjes. 

Op onze locatie is ook limonade voor de kinderen en een drankje voor de aanwezige ouders inbegrepen

het is ook mogelijk om extra opties bij te reserveren, daarmee kan je het feestje wat verlengen. 

Hoe lang duurt het kinderfeestje?

De meeste themafeestjes en knutsel workshops duren 2 uurtjes, er zijn een aantal feestjes die wat langer duren, ook als wij een speurtocht doen zijn we vaak iets langer bezig. Boek je extra opties bij komt deze tijd ook nog extra bij je feestje.

Wij informeren jullie bij reservering over de exacte tijdsduur van jullie feestje.

Kunnen wij nog extra activiteiten bijboeken?

Er zijn mogelijkheden om extra activiteiten bij te reserveren, er is zelfs een mogelijkheid dat de kinderen blijven eten, pizzabakken met de pizzarettes en de pancake art kun je ook bij je thuisfeestje reserveren. De prijzen van de extra opties zie je op het reserveringsformulier en meer informatie wat de extra opties inhouden kan je hier terug lezen

Hoeveel kinderen kunnen wij uitnodigen?

Voor de begeleide kinderfeestjes kunnen er minimaal 6 maximaal 15 kinderen komen.

Wil je met minder personen deelnemen betaal je een minimale workshop prijs voor 6 personen

Wil je met meer kinderen? dit kan wel  maar dan moeten wij de activiteiten op een andere manier gaan aanbieden. lees hier onze onze mogelijkheden!

Workshop Ibizastyle wegwijzer

Super leuke knutselworkshop. Mijn dochter is 10 geworden en had met haar vriendinnetjes erg genoten. Lekker creatief bezig zijn. Aanrader!!

Chichi 

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.