Is jullie zoon of dochter ook zo gek op knutselen? Dan is een Made by Melissa knutselfeestje echt iets voor hem of haar. Woon je te ver weg om je kinderfeestje ons te vieren, is jouw gewenste datum al bezet of wil je Zelf een leuke creatief knutselfeestje organiseren thuis of heb je gewoon zin om een middagje te knutselen met vriend(inn)en?  Vanaf nu zijn bijna alle kinderfeestjes ook online in compleet knutselpakket verkrijgbaar! Wat je zelf moet regelen is een lege tafel, een tafelkleed, eventueel scharen  of benodigdheden in de beschrijving maar bijna alles vind je in de box.  

Binnenkort te reserveren via onze website

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het bedenken van nieuwe feestjes. de onderstaande knutselboxen zijn al beschikbaar maar zijn nog niet te bestellen via onze website. Wil je een van deze feestjes reserveren? maak gebruik van de whatsapp knop rechts onder aan de pagina en doe je aanvraag via Whatsapp. 

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.