Is jullie zoon of dochter ook zo gek op knutselen? Dan is een Made by Melissa knutselfeestje echt iets voor hem of haar. Een leuke creatieve knutselworkshop van  ongeveer anderhalf tot 2 uur bij jou thuis of op een van onze locaties. We hebben leuke knutselfeestjes voor jongens en voor meiden van 4 tot 12 jaar. 

 Leuke knutselfeestjes voor meiden

  • pimp je spijkerbroek
  • slijm&foamklei
  • T shirt pimpen
  •  Ibizastyle Dromenvangers 4kids
  • LOL surprise schilderparty

leuke knutselfeestjes voor jongens

  • foamklei fotolijstjes pimpen
  • stringart4kids
  • Fantasiefiguur timmeren
  • Pokemon knutselparty

Locatie

Onze knutselfeestjes zijn mogelijk op diverse locaties, wij hebben 2 eigen locaties waar je het feestje kunt reserveren maar wij kunnen ook bij jou thuis komen of of je eigen feestlocatie. Hieronder vind je alle informatie over onze locaties.

 

Thuis of eigen locatie

Veel mensen zien op tegen een feestje omdat je dan in de troep achterblijft en de organisatie is te veel werk. Wanneer je ons  inschakelt nemen wij deze zorgen graag uit handen. Na de activiteit zorgen wij ervoor dat we alle spulletjes opruimen.

Woon jij op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem en wil jij je kinderfeestje het liefst thuis vieren? dan komen wij met plezier naar jullie toe. In Haarlem en omgeving zijn de extra kosten voor een feestje thuis 15.00 deze worden automatisch berekend.

Woon je in een andere regio vragen wij extra kilometer kosten: Regio Alkmaar, Amsterdam €20.00, regio Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00 regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht  €35.00  Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje. 

Het enige wat we nodig hebben voor een knutselfeestje is een ruime tafel en voldoende stoelen waar de kinderen aan kunnen zitten tijdens het knutselen. Alle andere materialen worden door ons geregeld. Het knutselfeestje kan zowel binnen als buiten in de tuin gegeven worden.

 

Als je een knutselfeestje hebt gereserveerd dan spreken wij een tijd af hoe laat we starten met de knutsel workshop. Wij komen dan ongeveer een kwartier van te voren bij jullie thuis om alles klaar te zetten. Wel is het fijn als de tafel al beschikbaar is als wij bij jullie aankomen.

 

Tijdens de workshop krijgen de kinderen kinderchampange en wat lekkers, het is handig als er ook een kan limonade klaar staat voor de kinderen die geen kinderchampange lusten. 

Oudeweg 147

Onze eigen workshoplocatie is klein maar fijn, deze locatie is gelegen in de Waardepolder, daar kunnen wij maximaal 12 kinderen ontvangen.

De Oudeweg is goed bereikbaar met de auto en je kunt gratis parkeren  op de parkeerplaats naast het gebouw.

De kinderen krijgen limonade en kinderchampange en een snoepje tijdens de workshop, voor de ouders is er een kopje Koffie of thee inbegrepen.

Het is toegestaan om je eigen taart mee te nemen maar je kunt ook diverse snacks of een maaltijd bij reserveren. Deze mogelijkheden vind je terug bij de extra opties.

Extra opties bij je knutselfeestje

 

 Wil je dat het feestje langer duurt dan anderhalf uur? Je weet niet wat je zelf moet doen om de kinderen te vermaken?  er zijn diverse extra opties beschikbaar om het feestje te verlengen. Ook kun je het feestje uitbreiden met een maaltijd of snack hieronder vind je alle mogelijkheden.

 

Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen die elk seizoen we elk seizoen wisselen in het thema van het seizoen, de kleuren mag je zelf bepalen ga je voor regenboogkleuren of juist echte glitterkleuren? De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Welk kind is niet dol op schminken? Alle medewerkers hebben scholing gehad of zijn ervaren schminkers dus we maken van jou een mooie eenhoorn, tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan kleurtjes mee en ook glitters mogen niet ontbreken.

We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto’s worden direct tijdens het feestje uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje. Ieder kind krijgt een eigen foto met knutselwerkje en de jarige krijgt als extra een groepsfoto erbij.

Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten in de bestel notities bij het afrekenen. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven, je kunt ze vullen met wat lekkers of we zetten ze al op tafel tijdens het feestje in plaats van de champagneglazen.

De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten in de bestel notities bij het afrekenen. De uitdeeltasjes kunnen gebruikt worden om de knutselwerkjes mee naar huis te geven, ze zijn hier groot genoeg voor, wil je ze liever vullen met wat anders lekkers of een klein cadeautje dat kan natuurlijk ook!

Een extra snack of maaltijd voor of na de knutsel workshop? dit zijn onze mogelijkheden!!

Voor, na of tijdens de workshop gaan we een cupcake versieren met de lekkerste toppings en als extra doen we een leuk spel voor het uitpakken van de cadeaus. Er zijn verschillende leuke spelletjes om de cadeaus uit te kunnen pakken, de jarige kiest het spel uit. Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

Deze optie is alleen mogelijk als je je feestje viert op onze locatie op de Oudeweg, wil je direct uit school doorrijden is dit een perfecte optie voor lunch. als extra doen we een leuk spel voor het uitpakken van de cadeaus. Er zijn verschillende leuke spelletjes om de cadeaus uit te kunnen pakken, de jarige kiest het spel uit.Ieder kind krijgt 2 broodjes hotdog. Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

Deze optie is alleen mogelijk als je je feestje viert op onze locatie op de Oudeweg, wil je direct uit school doorrijden is dit een perfecte optie voor lunch. als extra doen we een leuk spel voor het uitpakken van de cadeaus. Er zijn verschillende leuke spelletjes om de cadeaus uit te kunnen pakken, de jarige kiest het spel uit.de kinderen krijgen frietjes van de Febo, deze leggen we midden in de tafel samen met de snacks en de kids kunnen deze gezamenlijk opeten. Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

Voor of na het knutselen gaan we pizza eten en deze gaan de kids zelf maken en bakken in de Pizzarette. Standaard inbegrepen bij het pizzabakken: pizzadeeg, tomatensaus, kaas, ham, salami, snacktomaatjes, komkommer en ananas.  Met deze optie duurt het feestje een uur langer.

Voor of na het knutselen maken we samen met jouw vrienden en vriendinnen pancake art, we gaan tekenen met gekleurd pannenkoekenbeslag op een grote bakplaat, we nemen voorbeelden mee maar je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste tekening te maken wie maakt de mooiste pannenkoeken? Met deze optie duurt het feestje ongeveer een uur langer

Aanbod

Hieronder vind je ons vaste aanbod, wij staan altijd open voor nieuwe ideeen of om de workshop helemaal in jou eigen thema aan te passen. Zit jou workshop er niet bij vraag ons gerust of wij deze mogelijkheden hebben.  De workshops kan je reserveren met minimaal 6 kinderen en maximaal 12 kinderen. 

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.