Is jullie zoon of dochter ook zo gek op knutselen? Dan is een Made by Melissa knutselfeestje echt iets voor hem of haar. Een leuke creatieve knutselworkshop van  ongeveer anderhalf tot 2 uur bij jou thuis of op een van onze locaties. We hebben leuke knutselfeestjes voor jongens en voor meiden van 4 tot 12 jaar. 

 Leuke knutselfeestjes voor meiden

  • pimp je spijkerbroek
  • slijm&foamklei
  • T shirt pimpen
  •  Ibizastyle Dromenvanger
  • unicorn schilderen

leuke knutselfeestjes voor jongens

  • knikkerbaan timmeren
  • stringart4kids
  • Fantasiefiguur timmeren
  • Pokemon knutselparty
  • Nerf targets timmeren

Locatie

Onze knutselfeestjes zijn mogelijk op diverse locaties, wij hebben een eigen locatie waar je het feestje kunt reserveren maar wij kunnen ook bij jou thuis komen of of je eigen feestlocatie. Hieronder vind je alle informatie over onze locaties.

 

Thuis of eigen locatie

Veel mensen zien op tegen een feestje omdat je dan in de troep achterblijft en de organisatie is te veel werk. Wanneer je ons  inschakelt nemen wij deze zorgen graag uit handen. Na de activiteit zorgen wij ervoor dat we alle spulletjes opruimen.

Woon jij op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem en wil jij je kinderfeestje het liefst thuis vieren? dan komen wij met plezier naar jullie toe. In Haarlem en omgeving zijn de extra kosten voor een feestje thuis 15.00 deze worden automatisch berekend.

Woon je in een andere regio vragen wij extra kilometer kosten: Regio Alkmaar, Amsterdam €20.00, regio Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00 regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht  €35.00  Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje. 

Het enige wat we nodig hebben voor een knutselfeestje is een ruime tafel en voldoende stoelen waar de kinderen aan kunnen zitten tijdens het knutselen. Alle andere materialen worden door ons geregeld. Het knutselfeestje kan zowel binnen als buiten in de tuin gegeven worden.

 

Als je een knutselfeestje hebt gereserveerd dan spreken wij een tijd af hoe laat we starten met de knutsel workshop. Wij komen dan ongeveer een kwartier van te voren bij jullie thuis om alles klaar te zetten. Wel is het fijn als de tafel al beschikbaar is als wij bij jullie aankomen.

 

Tijdens de workshop krijgen de kinderen kinderchampange en wat lekkers, het is handig als er ook een kan limonade klaar staat voor de kinderen die geen kinderchampange lusten. 

Oudeweg 147

Onze eigen workshoplocatie is klein maar fijn, deze locatie is gelegen in de Waardepolder, daar kunnen wij maximaal 12 kinderen ontvangen.

De Oudeweg is goed bereikbaar met de auto en je kunt gratis parkeren  op de parkeerplaats naast het gebouw. Je kunt niet zelfstandig ons gebou binnen komen maar via de mail ontvang je instructies voor het parkeren en binnen komen. 

Tijdens het feestje krijgen de kinderen limonade en kinder champange of ander drinken in thema van het feestje. Ook krijgen de kinderen wat lekkers tijdens de workshop. maar er is ook mogelijkheid om je eigen taart mee te nemen. Voor de ouders staat er een kopje Koffie, thee  of frisdrank klaar.

Je kunt ook diverse snacks of een maaltijd bij reserveren. Deze mogelijkheden vind je terug bij de extra opties.

Extra opties bij je knutselfeestje

 Wil je dat het feestje langer duurt dan 2 uur? Je weet niet wat je zelf moet doen om de kinderen te vermaken?  er zijn diverse extra opties beschikbaar om het feestje te verlengen. Ook kun je het feestje uitbreiden met een maaltijd of snack hieronder vind je alle mogelijkheden.

 

Welk kind is niet dol op schminken? Alle medewerkers hebben scholing gehad of zijn ervaren schminkers dus we maken van jou een mooie eenhoorn, tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan kleurtjes mee en ook glitters mogen niet ontbreken. Jammer dat de schmink niet eindeloos kan blijven zitten want elk kind voelt zich magisch met een geschminkt gezichtje 

Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen die elk seizoen we elk seizoen wisselen. We kiezen tattoo’s in het thema van het seizoen, de kleuren mag je zelf bepalen ga je voor regenboogkleuren of juist echte glitterkleuren? De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad en zelfs naar zwemles!

We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto’s worden direct tijdens het feestje uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje. Ieder kind krijgt een eigen foto met knutselwerkje en de jarige krijgt als extra een groepsfoto erbij

Een extra snack of maaltijd voor of na de knutsel workshop? dit zijn onze mogelijkheden!!

Als je een van de onderstaande opties bij het feestje kies kunnen we ook tijd maken om de cadeautjes uit te pakken.  Jullie kunnen een leuk spel doen voor het uitpakken van de cadeaus. Alle cadeautjesspellen zijn in thema van het feestje. 

Voor, na of tijdens de workshop versieren we een cupcake met de lekkerste toppings. we doen een grote dot slagroom op je cupcake en versieren maar! Lust jij suiker sprinkels of misschien doe jij  kleine spekjes voor op je cup cake? Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

Voor na of tijdens het feestje krijgt Ieder kind 2 broodjes hotdog.  lekker met maynaise, ketjup en gebakken uitjes. Wil je direct uit school doorrijden is dit ook een perfecte optie voor lunch.Deze optie is alleen mogelijk als je je feestje viert op onze locatie op de Oudeweg, Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

Alle kindjes krijgen frietjes en een lekkere snack, deze worden voor na of tijdens het feestje bezorgd door FEBO. Wil je direct uit school doorrijden is dit ook een perfecte optie voor lunch.Deze optie is alleen mogelijk als je je feestje viert op onze locatie op de Oudeweg, Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

 

Voor of na het knutselen gaan we pizza eten en deze gaan de kids zelf maken en bakken in de Pizzarette. Standaard inbegrepen bij het pizzabakken: pizzadeeg, tomatensaus, kaas, ham, salami, snacktomaatjes, komkommer en ananas.  Met deze optie duurt het feestje een uur tot 75 minuten langer.

Voor of na het knutselen maken we samen met jouw vrienden en vriendinnen pancake art, we gaan tekenen met gekleurd beslag op een grote bakplaat, we nemen voorbeelden mee maar je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste tekening te maken. Met deze optie duurt het feestje ongeveer een uur tot 75 minuten langer

Aanbod

Hieronder vind je ons vaste aanbod, wij staan altijd open voor nieuwe ideeen of om de workshop helemaal in jou eigen thema aan te passen. Zit jou workshop er niet bij vraag ons gerust of wij deze mogelijkheden hebben.  De workshops kan je reserveren met minimaal 6 kinderen en maximaal 12 kinderen. 

Binnenkort te reserveren via onze website

Achter de schermen zijn wij druk bezig met het bedenken van nieuwe feestjes. de onderstaande feestjes zijn al beschikbaar maar zijn nog niet te bestellen via onze website. Wil je een van deze feestjes reserveren? maak gebruik van de whatsapp knop rechts onder aan de pagina en vraag het feestje aan!

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.