Jouw feestje bij jullie thuis

Wil jij het feestje het liefst thuis vieren dan komen we naar jullie toe, het enige wat we nodig hebben voor een knutselfeestje is een ruime tafel en voldoende stoelen waar de kinderen aan kunnen zitten tijdens het knutselen. Alle andere materialen worden door ons geregeld. Voor een themafeestje is wat extra ruimte nodig voor de spellen, dit kan zowel binnen als buiten zijn.

Veel mensen zien op tegen een feestje omdat je dan in de troep achterblijft en de organisatie is veel werk. Wanneer je Made by Melissa inschakelt neem ik deze zorgen graag uit handen. Na de activiteit zorgen wij ervoor dat we samen met de kinderen alle spulletjes opruimen en de afwas gaat met ons mee terug.

Een feestje thuis vieren is erg handig want je hoeft de deur niet uit met alle kinderen en de jarige is in zijn of haar vertrouwde omgeving. Alle feestjes van Made by Melissa kunnen zowel binnen als in de tuin gegeven worden, heb je zelf een zaaltje gehuurd of heb je misschien een toffe grote schuur waar wij het feestje kunnen geven? wij naar jullie toe, in overleg is er van alles mogelijk
Een feestje in de tuin
bij mooi weer is het ook erg lekker om buiten te zijn, alle feestjes zijn geschikt voor zowel buiten als binnen! Heb jij een grote tafel in de tuin? dan kunnen we daar lekker aan knutselen, drinken en taart eten. Heb jij een lekker grasveldje in de tuin? dan is dat ideaal voor de spelletjes in de themafeestjes. maar ook kunnen we deze activiteiten verplaatsen naar een klein speelveldje in de buurt.
Een combinatie van je feestje binnen en buiten
je kunt er ook voor kiezen om de combinatie te doen van binnen en buiten, eten en drinken aan de tafel binnen en knutselen of spelletjes doen buiten. Met de themafeestjes is deze optie erg handig zodat je altijd de tafel tussentijds kunt leeghalen en alles weer kunt klaar zetten voor de volgende activiteit.
speurtocht in de buurt

In de themafeestjes kunnen we een speurtocht in de buurt uitzetten opzoek naar de schatkist met daarin een verrassing (bijvoorbeeld volgende activiteit). je kunt bijvoorbeeld de kist verstoppen in de speeltuin vlakbij huis of misschien woon je wel vlakbij een bos? de kinderen vinden het extra spannend om in de buurt opzoek te gaan naar de schatkist.

Een knutselworkshop op je slaapfeestje
organiseer je een slaapfeestje en vind je het lastig te verzinnen wat je op de avond of in de ochtend voor activiteit moet plannen? een Knutselfeestje van Made by Melissa is erg leuk om op je slaapfeestje te doen en de kinderen gaan nog met een leuke herinnering mee naar huis ook. we zijn in de weekenden ook ‘s avonds en ‘s morgens vroeg beschikbaar voor een leuke workshop.

Hoe werkt het als je thuis je feestje viert?

Als je een knutselfeestje hebt gereserveerd dan spreken wij een tijd af hoe laat we starten met de knutsel workshop. Ik kom dan ongeveer een kwartier van te voren bij jullie thuis om alles klaar te zetten. Je kunt de kinderen een uur voor start van de workshop laten komen en zelf al starten met wat lekkers en de cadeautjes, ook kunnen de cadeaus en taart gedaan worden na afloop van de workshop. Wel is het fijn als de tafel al beschikbaar is als ik bij jullie aankom. Je kunt de tijd om de workshop heen dus geheel zelf invullen samen met de kinderen, weet je zelf niet hoe je dit aanpakt? Ik help graag meedenken

Bij een themafeestje doen we de cadeautjes meestal in een spel dus dan kom ik vaak ongeveer 30 minuten voor aanvang van de kinderen om alles klaar te zetten/ zo nodig versieren. Dit doe ik altijd in overleg met jullie.

Reiskosten bij een feestje thuis

Voor Haarlem en omgeving(Haarlem, Heemstede, Aerdenhout, Zandvoort, hoofddorp en Velserbroek) zijn de reiskosten en reistijd inbegrepen. Voor alles wat buiten dit gebied valt bereken ik extra reiskosten, dit is een vast bedrag waarin reistijd en kilometers berekend zijn. Deze kosten bereken ik omdat ik bij een partijtje verder weg niet in de gelegenheid ben nog andere activiteiten te plannen.

Omgeving Amsterdam/Alkmaar: 20.00
Omgeving den Utrecht/haag/Rotterdam: 35.00
Omgeving Schagen/Heerhugowaard/hoorn/Vinkeveen: 27.50

Jouw feestje op een van onze locaties

Wil je jou feestje niet thuis vieren dan hebben wij 3 hele fijne locaties in Haarlem waar we het feestje kunnen vieren. De beschikbaarheid van beide locaties gaat in overleg met de locatie dus neem voor het reserveren van je feestje altijd eerst even contact op via telefoon, Whatsapp of email zodat wij eerst de locatie kunnen reserveren.

Speeltuin “de Papegaai”

Speeltuin ´de papegaai` is gelegen in Haarlem Oost, vlak naast voetbalvereniging DSK. Hier kun je samen met maximaal 15 vriendjes en vriendinnetjes komen voor je partijtje. Het leuke van deze locatie is dat zij een hele mooie ruime speeltuin hebben waar de kinderen voor of na het partijtje gezellig kunnen spelen, terwijl papa en mama nog even een rustig drankje drinken binnen of op het terras

Jullie komen gezamenlijk naar de speeltuin of je kan de ouders vragen om de kinderen daar naar toe brengen op het afgesproken tijdstip. ik ben ongeveer een half uur voor aanvang van het feestje op de locatie aanwezig om alles klaar te zetten. Als je een knutselfeestje viert zou je voor of na de knutselworkshop zelf de cadeaus kunnen doen thuis of in de speeltuin. Ook is er een mogelijkheid om zelf je taart mee te nemen hiernaartoe. Bij de themafeestjes is het uitpakken van de cadeau’ s een activiteit tijdens het feestje.

De feestjes worden gehouden in het speeltuin gebouw, we hebben binnen een grote ruimte waar we de activiteiten kunnen doen. bij de themafeestjes kunnen we afhankelijk van de drukte ook wat spellen naar buiten verplaatsen. Voor of na het feestje kan er uiteraard nog gespeeld worden in de speeltuin.

De feestjes worden gehouden tijdens de openingstijden van de speeltuin, de speeltuin in geopend op dinsdag tot en met vrijdagmiddag van 13.00 tot 17.00 en in de even weekenden. Ben je geen lid betaal je 1.00 extra voor de entree van de speeltuin, dit zit in de prijzen op onze website verwerkt. Ben je geen lid van de speeltuin kies je de optie voor niet leden.

Het adres van de speeltuin is:

Jacq van Looystraat 29,
2032 KT Haarlem

De ingang bevind zich in de Jaq van Looystraat direct naast voetbalvereniging DSK.

Made by Melissa “oudeweg 147”

 

Sinds januari 2019 is het ook mogelijk om je feestje te vieren in onze eigen workshopruimte aan de Oudeweg 147 in Haarlem. wij zijn trots deze gezellige ruimte met plek voor maximaal 12 kinderen.

Je kunt parkeren op de grote parkeerplaats naast het gebouw en de ingang van het gebouw zit aan de kant van de weg. Als jullie op de afgesproken tijd op onze locatie zijn is het handig dat jullie ons even bellen, jullie krijgen bij reservering door welke medewerker aanwezig is en wie je dan kunt bellen om de deur te openen want zelfstandig kunnen jullie het pand niet niet inkomen.