Al meerder keren zijn wij benaderd door bekende tv programma’s en kranten, met veel plezier hebben wij aan deze items meegewerkt. 

Man bijt hond augustus 2019

Man bijt hond kwam langs voor een reportage over mijn werk, hoe ik van mijn werk in de zorg ging voor een eigen onderneming. Zij kwamen meekijken bij een van mijn favoriete workshops voor volwassenen. Toevallig had ik een groep dames uit Duitsland op visite, op mijn beste duits heb ik deze workshop gedaan!! Ze hebben een super leuke beelden gemaakt van de workshop piemels pimpen. 

Algemeen dagblad december 2020

Het algemeen dagblad heeft mij benaderd om een item te maken over surprises, hoe maak je de leukste surprises in het thema Coronavirus. Met een telefonisch intervieuw en een fotoshoot in mijn atelier is het een super leuk stuk geworden!! we haalden zelfs de voorpagina van de krant. 

Tv programma goedemorgen Nederland december 2020

Naar aanleiding van het stuk in het Algemeen dagblad werd ik de volgende dag gebeld door het programma Goedemorgen Nederland, ook zij wilden een reportage maken over surprises op onze locatie. Dezelfde middag kwam er een verslaggever langs voor een kort interview. 

Alle stukken zijn te bekijken via de onderstaande links

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.