Hoe ziet een prinsessen en ridder party er bij jou thuis uit?

De prinsessen en ridder party heeft een aantal vaste activiteiten maar de planning gaat in overleg met jou dus wil jij bepaalde activiteiten niet of misschien een hele andere activiteit toevoegen dan is dat bespreekbaar. Zodra het feestje is bevestigd is stuur ik een tijdsplanning via de mail, met daarin keuzes voor verschillende activiteiten.
Ongeveer een week voor het partijtje hebben wij telefonisch contact om alles voor het feestje door te spreken en een definitieve tijdsplanning te maken. Elk feestje is persoonlijk dus kan een andere tijdsplanning hebben.

Op de dag zelf kom ik ongeveer een uur van te voren met mijn spullen om alles klaar te zetten en te versieren voor het feestje zodat alles ruim op tijd klaar is voordat alle kinderen komen.

Ontvangst kinderen

Als alle ridders en prinsessen binnen zijn gaan we gezamenlijk omkleden, we doen de prinsessenjurken en ridderkleding aan en gaan iedereen die dat wil opmaken met echte make up tot het echte prinsesjes zijn en de ridders kunnen geschminkt worden als echte ridders. Voor de prinsessen zitten er nog mooie juwelen in de box om het helemaal af te maken. Als alle prinsesjes en ridders klaar zijn kunnen we nog een korte modeshow doen en foto’s maken met de photobooth. De photobooth verkrijgbaar als extra optie bij het feestje voor maar € 5,00.

Cadeautjes uitpakken

Je kunt er voor kiezen om de cadeautjes gewoon uit te pakken maar we kunnen er ook een leuke activiteit van maken. Er is keuze uit verschillende activiteiten geheel in het thema van het feestje, deze mogelijkheden bespreken we tijdens de voorbereidingen.

Cupcakes versieren of snoepkettingen rijgen

Ik neem cupcakes, topping en versieringen mee voor de cupcakes en de prinsessen en ridders kunnen hun eigen cupcake versieren maar je kunt er ook voor kiezen om kettingen te rijgen met snoepveters en ships. Deze keuze bespreken we tijdens de voorbereidingen van het feestje. Bij allebei de activiteiten gaan we natuurlijk proosten op de jarige prinses met echte prinsessen bubbels.

Spelletje kus de kikker

De prinsessen doen knalroze lippenstift op doen om de beurt een blinddoek om, zal de kikker veranderen in een prins?

Prinsessenkroontjes versieren

Een prinses is pas een echte prinses als zij een mooie kroon op heeft. Ik neem verschillende kleuren kronen mee en deze gaan we mooi versieren. Iedere prinses kiest een mooie kroon uit en versiert deze met glimmende diamantjes en stickers.

Afhankelijk van de tijd die nog over is kan het feestje nog aangevuld worden met een extra activiteit, dit kunnen we zelfs op de dag zelf nog gaan bekijken.

Als de kinderen naar huis gaan mogen ze hun zelfgemaakte kroon mee naar huis nemen en krijgen daarnaast ook een echte prinsessen of ridder oorkonde mee naar huis.

heb je nog vragen over het prinsessenfeestje? klik hier

Wil je een prinsessen en ridder party reserveren? klik hier

Wil je liever een feestje zonder begeleiding van Made by Melissa? klik hier