het is hoogtijd om mijzelf een keer voor te stellen, daarbij vertel ik hoe de plannen van Made by Melissa ontstonden.

Ik ben Melissa Haas-Keizer, ik ben mama van 2 mooie meiden, Indy (5) Fenna (4), sinds 1 juli 2016 Getrouwd met Lars Haas en super trots op mijn mooie gezin. Ik werk als verpleegkundige in de thuiszorg en daarnaast volg ik een opleiding evenementenorganisator en ben ik heel erg creatief. Mijn grootste hobby is knutselen, het maken van DIY items. Mijn twee meiden nemen die passie al helemaal van mij over. Er word hier wat afgeknutseld in huis. Een grote hobby van ons allemaal is varen, we zijn zomers veel op onze boot te vinden op de Vinkeveense plassen. Het is daar heel basic maar dat is juist fijn, als we op de boot zijn nemen we vaak knutselspullen mee en maken we leuke decoratie items voor onder de partytent, jaarlijks maken we nieuwe vlaggen voor op de boot en het prikbord in hun slaapkamer is aan het eind van het bootseizoen ook helemaal gevuld met mooie knutsels.

Mijn creativiteit zie je bij ons thuis ook overal terug komen, meestal als ik iets moois zie voor in huis denk ik niet, wauw waar koop ik dat? nee ik denk meestal hoe maak ik dat? en vaak heb ik de meeste spullen om deze dingen te maken ook wel in huis. Soms maak ik de dingen met een beetje hulp van mijn man, sloophout is hier vaak niet aan te slepen. Al jaren roep ik met onze creativiteit en jouw gouden handen daar zouden we eens wat mee moeten gaan doen maar nooit eerder een stap hierin durven zetten omdat ik geen concreet plan had. Maar in april 2016 kwam daar verandering in, ik had net het partijtje van mijn oudste dochter georganiseerd en zat midden in de voorbereidingen van de bruiloft toen de eerste concrete plannen op tafel kwamen. Ik vond dit zo leuk en kreeg zoveel energie hiervan, nu wist ik wat ik wilde: ik wil iets als evenementen organisator gaan doen, maar wel creatieve evenementen zodat ik mijn passie en creativiteit kan delen met andere mensen. Met deze plannen komen al mijn eerdere dromen samen: Zo heb ik al van jongs af aan de wens om met kinderen te werken, een eigen spreekuur draaien leek mij een paar jaar geleden ook te gek (klanten contact) en heb stiekem altijd al iets willen doen met mijn creativiteit.

Omdat ik nog druk was met het plannen van onze bruiloft, waarbij zelfgemaakte decoratie niet mocht ontbreken heb ik alle plannen opgeschreven en ze nog een paar maanden neergelegd. We hebben een super mooie dag gehad, tot in de puntjes zelf georganiseerd, we kregen super leuke reacties op alle zelf gemaakte decoraties en de super planning op onze dag!! Voor mezelf kon ik het dus waarom zou ik het niet voor een ander kunnen? Ik ga dit gewoon en keer proberen. Ik was al een tijdje actief op een facebookpagina voor aanstaande bruiden en daar besloot ik op een oproep te reageren om te kijken of ik andermans bruiloft ook kon stylen en kreeg zo in augustus mijn eerste opdracht. Ik mocht voor een bruiloft in Kasteel de Haar de ceremoniestoelen decoreren met verse bloemen en de receptieplek stylen met organza, wat een waardering van dit bruidspaar dit was onbetaalbaar en dit smaakte naar meer! in september startte ik met de opleiding evenementenorganisator en begon met het uitwerken van mijn plannen.

Ik wilde naast de styling van bruiloften ook wat doen met kinderpartijtjes en de dochter van mijn vriendin was bijna jarig en zij niet wist wat ze moest doen, ik bood ik aan om een leuk prinsessenpartijtje samen te stellen zodat ik mijn eerste box kon maken, deze kon dan op haar feestje gaan testen en ook dit was een groot succes. Ondertussen raakte ik in gesprek met andere moeders op het schoolplein en een aantal vertelden dat mijn ideeën ideaal waren omdat zij het te veel werk vonden en weinig creativiteit hadden om een leuk partijtje te bedenken voor hun zoon-dochter. Zo ontstond het plan voor de Ninjago box en deze werd uitgeprobeerd door Ifan. Zijn moeder schreef een blog over dit feestje en gelijk een super leuke recentie:

Een fantastisch (én relaxed!) kinderfeestje!

Ik werd steeds enthousiaster en heb mij in november 2016 ingeschreven bij KVK en Made by Melissa was officieel, ik kon gaan verder bouwen aan mijn droom! Na alle drukte van de feestdagen enzovoort ben ik begin 2017 mijn plannen verder gaan uitwerken en staat hier het begin van mijn droom, ik heb nog veel leuke ideeën en ik hoop dat ik deze in de komende maanden/jaren vorm te gaan geven. Sinds kort heb ik ook een leuke samenwerking met de mannen van Blast-Zone http://www.blast-zone.nl en dankzij hen kan je binnenkort ook op locatie terecht voor je Made by Melissa partijtje.

Om te beginnen hoop ik veel kids blij te mogen maken met een Made by Melissa partijtje,creatieve workshop of leuke creatieve kinderactiviteiten op bruiloften en anderen partijen. Daarnaast komen er binnenkort leuke creatieve workshops voor volwassenen bij: een creatieve babyshower of vrijgezellenfeestje of zomaar een leuke workshopavond. Ook heb ik de eerste bestellingen binnen gekregen voor zelfgemaakte styling items voor op bruiloften, zo kan ik alles doen wat ik leuk vind en mijn passie voor knutselen en met maken van DIY items delen met jong en oud.

ik zal af en toe wat leuke DIY tips met jullie delen via de blog dus, houd mijn website goed in de gaten, ook voor meer leuke nieuwtjes

Veel liefs

Melissa Haas-Keizer

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.