Schrijf je nu in voor leukste schilder workshops!!

Elke laatste donderdag van de maand organiseren wij Paint & Borrels weer een leuke gezellige en creatieve avond uit, even een avondje offline samen met een een goede vriendin, zus of collega, alleen inschrijven kan uiteraard ook! lekker wijntje erbij, borrelhapje en lekker schilderen! Paint & Borrels word gegeven in het gezellige Restaurant Parck in het centrum van Haarlem, goed te bereiken met fiets en openbaar vervoer ook kun je goed parkeren in de buurt van het restaurant.

Je kunt alle afbeeldingen met carbonpapier op het doek overbrengen dus je hoeft geen tekentalent te zijn om aan deze workshops mee te doen! Wil jij liever zelf tekenen dat kan uiteraard ook!

Een compleet avondje uit

Bij de workshop zitten al 2 consumpties en een borrelhapje inbegrepen.  van dus je hebt al een compleet avondje uit. Wil je meer dan 2 drankjes drinken komen deze uiteraard voor eigen rekening!! Een compleet creatief avondje uit kost je maar 37.50 per persoon. 

Ivm de huidige Corona maatregelen is er op dit moment geen paint en borrels! Wij hopen jullie in 2021 weer te zien op een van deze workshops

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.