Huur een Made by Melissa partybox voor een  compleet themafeestje of knutselfeestje bij jullie thuis zonder stress!!

Met de Made by Melissa partybox organiseer jij het hele feestje zelf zonder dat je alle winkels af hoeft te lopen voor de materialen want alle materialen voor de gekozen activiteit vind je in de box!! Het enige wat je in huis hoeft te halen is iets lekkers te eten en te drinken voor de kinderen!! 

Boxen voor themafeestjes

Heeft jullie zoon ook een favoriete superheld? of  droomt jullie dochter ervan om voor een dag een prinses te zijn? we hebben thema feestjes in diverse populaire thema’s .  Leuke spellen samen met een super stoere knutselactiviteit, lekker tutten met je vriendinnen? het kan allemaal tijdens de themafeestjes van jullie keuze.

Boxen voor knutselfeestjes

Houd jouw zoon of dochter meer van knutselen? Vanaf nu zijn onze  knutselfeestjes ook te verkrijgen in een partybox!! Een leuke creatieve knutselworkshop van  ongeveer anderhalf tot 2 uur bij jou thuis zelf organiseren? Dat kan ook jij met behulp van onze partybox, alle boxen worden geleverd met duidelijke handleiding en  van alle benodigdheden voor de knutselactiviteit. 

 We hebben leuke knutselfeestjes voor jongens en voor meiden van 4 tot 12 jaar.

themafeestjes met een speurtocht of buitenactiviteiten

themafeestjes met een combinatie van verkleden, knutselen en make up

NIEUW!!!

Themafeestjes met je favoriete eten

Zelf je knutselfeestje thuis organiseren

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.