Huur een Made by Melissa partybox voor een  compleet themafeestje bij jullie thuis!! Heeft jullie zoon ook een favoriete superheld? of  droomt jullie dochter ervan om voor een dag een prinses te zijn? we hebben feestjes in diverse populaire thema’s .  Leuke spellen samen met een super stoere knutselactiviteit, lekker tutten met je vriendinnen? het kan allemaal tijdens de themafeestjes van jullie keuze. Made by Melissa partybox organiseer jij het hele feestje zelf zonder dat je alle winkels af hoeft te lopen voor de materialen. 

Leuke themafeestjes voor meiden

Topmodel party

Harrypotter party

Pizza party

Popstar party

Paw Patrol speurtocht party

leuke Themafeestjes voor jongens

Ninjago party

Robot party

Harry potter party

Pizzaparty

Paw patrol speurtocht party

wat vind je allemaal in een Partybox?

verkleedkleding in thema

tafelaankleding in thema van het feestje, inclusief tafelkleed,  bordjes en drinkbekers

spellen in thema 

knutselactiviteit

stiften

Decoratie materiaal, bestaande uit lampionnen en een slinger in thema

PDF bestanden van de diploma’s, activiteitenboekje met naam van de jarige, handleiding, waterfleslabels of champangelabels

* de inhoud kan per feestje iets afwijken, je krijgt altijd een checklist meegestuurd waarop alle materialen uit de box beschreven staan. Hierop kun je goed zien welke materialen er terug gestuurd moeten worden.

Hoe werkt het bestellen van de partybox?

Kijk eerst op onze beschikbaarheidskalender van het feestje of de partybox beschikbaar is op de gewenste datum

is de partybox beschikbaar op de datum van jouw keuze dan kun je hem bestellen.

Je kunt het bestelformulier invullen, daarna ga je naar het winkelmandje om de partybox af te rekenen.

Zodra wij de bestelling binnen krijgen zullen wij de bestelling per mail bevestigen en je krijgt ook direct de printdocumenten opgestuurd. Dan kunnen voor jullie de eerste voorbereidingen vast gedaan worden.

de partybox word ongeveer 4 dagen voor het feestje verzonden of staat op de dag voor het feestje bij ons klaar om af te halen. Voor overleg over het ophalen van de box kun je ons het beste even bellen of  een bericht sturen via Whats app.

Als je de box ontvangt controleer altijd even of alles compleet en heel is aangekomen. Geef de vermiste of kapotte spullen voorafgaand aan ons feestje aan ons door zodat wij daar rekening mee kunnen houden als de  partybox terug komt.

Na het feestje pak je de partybox weer netjes in en breng je het pakket naar een PostNL locatie bij jou in de buurt om hem terug te zenden, gebruik bij het inpakken van de box de checklist, daarop kan je goed controleren of je alles weer terug stuurt.

Zodra wij de box terug ontvangen hebben streven wij ernaar om hem binnen 2 werkdagen te checken op compleetheid van de box. Is alles compleet en heel terug gekomen krijg je de borg weer terug op je rekening, dit kan maximaal een week duren.

Bestel leuke extra’s bij je partybox

 

Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bij elk feestje maken we de bekers in het thema van het feestje. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven, je kunt ze vullen met wat lekkers of we zetten ze al op tafel tijdens het feestje.

Bij elk feestje maken we de uitdeel tasjes in thema van het feestje, Deze tasjes kunnen gebruikt worden om de knutselwerkjes mee naar huis te geven, ze zijn hier groot genoeg voor, wil je ze liever vullen met wat anders lekkers of een klein cadeautje dat kan natuurlijk ook!

Aanbod

Hieronder vind je ons vaste aanbod, wij staan altijd open voor nieuwe ideeen of om een themafeestje helemaal in jou eigen thema aan te passen. Zit jou thema er niet bij vraag ons gerust of wij deze mogelijkheden hebben.  De partyboxen kan je reserveren met minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen. 

Binnenkort beschikbaar

Wij zijn achter de schermen druk bezig met nieuwe thema’s voor onze kinderfeestjes! deze zullen ook als partybox te huur zijn. De verwachting is dat deze thema’s vanaf februari beschikbaar komen.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.