Schilder workshops

Ook als jij niet kunt tekenen kan jij deze workshop doen! 

Wist je dat je tijdens onze schilderworkshops niet allemaal hetzelfde hoeft te maken?

Voor de schilderijen  kiest iedereen  namelijk de afbeelding die hij/zij leuk vindt en deze zijn al voor je voorgetekend, het enige wat je zelf moet doen is de afbeelding overbrengen op het doek met behulp van carbon papier.  Vervolgens schilder jij het helemaal in jouw gewenste stijl. Uiteraard lopen wij rond om je te helpen en diverse tips en tricks te geven om van jouw schilderij iets bijzonders te maken! Voor de Ibizawegwijzers hebben wij ook allerlei tips en tricks om de letters mooi op je plankjes te krijgen. Bij de het schilderen van de piemels hoef je al helemaal niet na te denken of je het goed of fout doet, bij deze workshop draait het vooral om de hilariteit en gezelligheid met de ploeg, uiteraard ga je allemaal met een mooi beeldje naar huis. 

 

schilderen is leuk

Tijdens het schilderen kun je je creativiteit laten stromen, door niet te denken maar vooral te doen, door zonder vooropgezet plan en zoveel mogelijk zonder vooroordelen (wat niet altijd even makkelijk is) aan de slag gaan 
En dan plots merken dat je alles om me heen ben vergeten en volop aan het genieten ben van het moment.

Willen jullie ook ervaren hoe het is je creativiteit de vrije ruimte te geven? en de ontspanning voelen dieschilderen je geeft? ga dan lekker schilderen samen met een groep vriendinnen, zussen, broers of collega’s!

Wat heb jij te vieren?

Onze macramé workshops zijn te reserveren voor elke gelegenheid, wil jij een vrijgezellenfeestje vieren, een babyshower , een verjaardag  een personeelsuitje of gewoon een gezellige avond met vriendinnen? wat je ook te vieren hebt deze workshop is altijd passend!

Onze Schilder workshops

Extra informatie

locaties

onze eigen locatie,

Oudeweg 147, Haarlem

Onze eigen workshop is groot genoeg voor groepen tot 20 personen, deze locatie is gelegen in de Waardepolder, 

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats naast het gebouw.

Koffie, thee, frisdrank en wat lekkers zitten bij de workshop standaard inbegrepen

maar er zijn ook mogelijkheden om een lunch lunch, high tea of high wine bij te reserveren

Brownies&downieS, schaggelstraat 26, Haarlem

Deze fijne plek ligt in het centrum van Haarlem. wij kunnen hier groepen ontvangen van maxiamaal 20 personen.

Er is parkeergelegenheid op loopafstand en deze plek is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken. Wij kunnen de workshop alleen op deze locatie aanbieden als je deze wilt reserveren in combinatie met een etagaire lunch of hightea. Als je kiest voor deze locatie zijn alle consumpties voor eigen rekening. Onze workshops kunnen gegeven worden tijdens openingstijden van het restaurant,  het restaurant is geopend op maandag tot zondag van 9.00 tot 17.00.  in het weekend is er beperkt plek voor grote groepen.   

Restaurant Parck, Frederikspark 2, Haarlem

Restaurant parck is gelegegen aan het frederikspark in Haarlem, vlak bij het houtplein. Hier kleine groepen ontvangen maar ook groepen groter dan 20 personen. 

We kunnen hier de workshop geven als er consumpties worden afgenomen in het restaurant. Als je kiest voor deze locatie zijn alle consumpties voor eigen rekening. Er zijn verschillende arrangementen mogelijk met lunch, high wine en borrel&bites. Aantal inbegrepen drankjes hangt af van het gekozen arrangement. 

Onze workshops  kunnen gegeven worden tijdens openingstijden van het restaurant, het restaurant is maandag t/m zondag van 11.00 tot 23.00 geopend.

thuis of eigen locatie

Zit er geen geschikte locatie voor jullie bij komen wij ook graag naar jullie eigen locatie op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem. Bij een locatie in en om Haarlem zitten de kilometerkosten inbegrepen. Alleen vragen wij eventuele parkeerkosten deze voor ons te vergoeden (parkeerkosten vergoeding geld niet bij onze vaste locaties restaurant Brownies &downieS en restaurant Parck)

In Haarlem en omgeving (Heemstede, Aerdenhout, Bloemendaal, Hoofddorp, Aalsmeer, Beverwijk, IJmuiden, Amsterdam en Amstelveen alles wat daartussen zit) zijn de reiskosten al berekend als je de reservering doet via onze website. Woon je in een andere regio vragen wij extra reiskosten: Regio Alkmaar ,Zaanstad Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00, regio Den Haag, Rotterdam, Utrecht €35.00 Deze kunnen contant worden afgerekend op de dag van het feestje. Wij komen altijd met de auto en is er betaald parkeren bij jullie in de straat vragen wij aan jullie om deze kosten voor jullie rekening te nemen. Wij gebruiken Parkmobile en sturen achteraf een tikkie voor de betaling van de parkeerkosten

kosten

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. wij hebben al workshops op onze locatie vanaf € 36.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop vanaf 32.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikte consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Kiezen jullie voor een workshop op locatie en jullie hebben wat te vieren krijgt de mama in Spe, jarige of vrijgezel een persoonlijke fles (alcohol vrije) bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn vanaf €32.50 per persoon

Tijdsduur

De meeste macramé workshops duren ongeveer 2.5 uur. Boek je hier lunch of high tea bij komt er een half uur tot een uur extra tijd bij!

aantal personen

Aantal personen, minimaal 6 maximaal 20 personen. Wil je met minder personen deelnemen kunnen jullie je inschrijven voor  een inloop workshop. Of je betaald een minimale workshop prijs voor 6 personen

wij maken van elke gelegenheid een creatief feestje

workshop Dikke dames schilderen

Enorme leuke workshop, naast het leuke gezelschap, top spullen (veel kleuren, kwasten, mogelijkheden), vooral leuke gastvrouw. Melissa zit vol originele ideeën. We zijn allemaal met een leuk doek naar huis gegaan! Dank !

Miranda

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.