Bedrijfsfeest of festival organiseren? Wij zijn er graag bij om de kinderen te vermaken

Heb je binnenkort een opening van je bedrijf, een jubileum, een festival, een Sinterklaasfeest, kerstborrel of een heel ander feest waar ook kinderen komen? 

Vraag ons voor het vermaak van de kinderen en iedereen heeft een top dag!

Wij komen altijd met een team professionele medewerkers die veel ervaring hebben met werken met groepen kinderen.  Het aantal medewerkers is afhankelijk van de keuze van de activiteiten en leeftijd van de kinderen

Er is keuze uit een of meer activiteiten.

We maken een pakket op maat voor je en daarbij hebben we verschillende mogelijkheden.

Een knutselworkshop op maat

Een knutselworkshop in  thema van jouw feest? Een van onze bestaande knutselworkshops? Er is veel mogelijk op het gebied van knutselen! Wij werken met vele materialen zoals foam klei, Diam’s 3D verf, krimpfolie, kralen en verf. 

Schminken 

Schminken is leuk op elke gelegenheid en alle kinderen zijn er gek op, wij werken uitsluitend met professionele en uitvoerig geteste materialen. Al onze schminkers hebben een basistraining schminken gekregen of hebben al een aantal jaren ervaring. 

Glittertattoos

Kinderen zijn er dol op! Met een speciaal sjabloon, huidlijm en huidvriendelijke glitters in verschillende kleuren maken wij de stoerste tattoos. Elk seizoen hebben wij een wisselend aanbod van glittertattoos. 

Verkleedkist 

Wij hebben vanuit onze themafeestjes een heleboel verschillende verkleedkleding en maken van het feestje graag een verkleedfeestje. We nemen alles mee in een stoere verkleedkist en kinderen kunnen zich lekker vermaken met verkleden en modeshowen. 

Spellen

Een knikkerbaan, Mega Jenga, blikgooien of een van de spellen uit onze themafeestjes, de kids vermaken zich prima met deze spellen.

Fun foto 

we nemen een leuke foto achtergrond mee en maken een leuke foto van de kinderen, eventueel samen met hun knutsel of met gekke accessoires en photo props , deze kunnen wij gelijk uitprinten met eigen bedrijfslogo, leuke tekst of datum.We bespreken vooraf de wensen

Crea Bea paashaas  en Knutselpiet

Rondom pasen hebben wij de mogelijkheid om de hulp van Crea Bea paashaas in te roepen om de kinderen te helpen aan de knutseltafel, of om samen met de kinderen op de foto te gaan in combinatie met de fun foto.  Rondom Sinterklaas kunnen we op aanvraag Knutselpiet meenemen.  

Nieuwsgierig wat wij voor jullie kunnen betekenen?

Via onderstaand contactformulier kun je vragen naar een offerte op maat, geheel passend voor jouw evenement. We maken samen een leuk programma om de kinderen te vermaken.  

Meer informatie of een offerte op maat voor kinderactiviteiten op jouw evenement

8 + 4 =

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.