Heeft jullie zoon ook een favoriete superheld? of  droomt jullie dochter ervan om voor een dag een prinses te zijn? we hebben feestjes in diverse populaire thema’s .  Leuke spellen samen met een super stoere knutselactiviteit, lekker tutten met je vriendinnen? het kan allemaal tijdens de themafeestjes van jullie keuze. de themafeestjes duren 1.5 tot 2 uurtjes afghankelijk vanhet feestje die jullie kiezen. We hebben themafeestjes die leuk zijn voor jongens en themafeestjes die leuk zijn voor meiden.

 Leuke themafeestjes voor meiden

 • Topmodel party
 • prinsessen party
 • Harrypotter party
 • Pizza party
 • Paw Patrol speurtocht party
 • Wie is de mol party

leuke Themafeestjes voor jongens

 • Ninjago party
 • Robot party
 • Harry potter party
 • Pizzaparty
 • Paw patrol speurtocht party
 • Wie is de mol party

Thuis of eigen locatie

Veel mensen zien op tegen een feestje omdat  de organisatie is te veel werk is en het een troep is thuis na het feestje. Wanneer je ons  inschakelt nemen wij deze zorgen graag uit handen. Na de activiteit zorgen wij ervoor dat we alle spulletjes weer opruimen en meenemen.

Woon jij op maximaal 1 uur rijden vanuit Haarlem en wil jij je kinderfeestje het liefst thuis vieren? dan komen wij met plezier naar jullie toe. In Haarlem en omgeving zijn de extra onkosten voor een feestje thuis 15.00 deze worden automatisch berekend als je voor het feestje thuis kiest. Woon je in een andere regio vragen wij extra kilometer kosten:

Regio Alkmaar, Zaanstad, Amsterdam €20.00, regio Leiden Noordwijk, Wassenaar €25.00 regio Rotterdam, Utrecht  €35.00

Reiskosten mogen contant afgerekend worden op de dag van het feestje.

Het enige wat we nodig hebben voor een thema is een ruime tafel en voldoende stoelen waar de kinderen aan kunnen zitten tijdens het knutselen. Daarnaast wat ruimte voor de spellen, de meeste spellen kunnen zowel binnen als buiten gespeeld worden.

Als je een themafeestje hebt gereserveerd dan spreken wij een tijd af hoe laat we starten met het feestje. Wij komen dan ongeveer 25 minuten van te voren bij jullie thuis om alles klaar te zetten. Wel is het fijn als de tafel al beschikbaar is als wij bij jullie aankomen.

Tijdens het feestje krijgen de kinderen kinderchampange of drinken in thema van het feestje en een snoepje, het is handig als er ook een extra kan limonade klaar staat voor de kinderen

Oudeweg 147

Onze eigen workshoplocatie is klein maar fijn, deze locatie is gelegen in de Waardepolder, daar kunnen wij maximaal 12 kinderen ontvangen.

Bij veel thema feestjes zitten spellen die ook goed buiten gedaan kunnen, Bij mooi weer kunnen we dan deze feestjes starten bij de Veerplas, deze zit om de hoek. Bij de Ninjago party, Paw patrol speurtocht party en de griezel speurtocht party zit een speurtocht, deze doen we het liefst buiten. Een aantal van deze feestjes kan gedeeltelijk binnen gedaan worden en een gedeelte buiten. Dan kunnen we de spellen doen p het veldje naast onze locatie, dit kan ook heel goed bij de Harry potter party, robot party en paw patrol party. We bekijken de weersverwachtingen en kunnen tot op het laatste moment bekijken hoe we het feestje invullen. 

De Oudeweg is goed bereikbaar met de auto en je kunt gratis parkeren  op de parkeerplaats naast het gebouw. Je kunt niet zelfstandig ons gebou binnen komen maar via de mail ontvang je instructies voor het parkeren en binnen komen. 

Tijdens het feestje krijgen de kinderen limonade en kinder champange of ander drinken in thema van het feestje. Ook krijgen de kinderen wat lekkers tijdens de workshop. maar er is ook mogelijkheid om je eigen taart mee te nemen. Voor de ouders staat er een kopje Koffie, thee  of frisdrank klaar.

Je kunt ook diverse snacks of een maaltijd bij reserveren. Deze mogelijkheden vind je terug bij de extra opties.

 

Extra opties bij je themafeestje

 Wil je dat het feestje langer duurt dan anderhalf uur? Er zijn diverse extra opties beschikbaar om het feestje te verlengen. Ook kun je het feestje uitbreiden met een maaltijd of snack hieronder vind je alle mogelijkheden.

Welk kind is niet dol op schminken? Alle medewerkers hebben scholing gehad of zijn ervaren schminkers dus we maken van jou een mooie eenhoorn, tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan kleurtjes mee en ook glitters mogen niet ontbreken. Jammer dat de schmink niet eindeloos kan blijven zitten want elk kind voelt zich magisch met een geschminkt gezichtje 

Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen die elk seizoen we elk seizoen wisselen. We kiezen tattoo’s in het thema van het seizoen, de kleuren mag je zelf bepalen ga je voor regenboogkleuren of juist echte glitterkleuren? De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad en zelfs naar zwemles!

We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto’s worden direct tijdens het feestje uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje. Ieder kind krijgt een eigen foto met knutselwerkje en de jarige krijgt als extra een groepsfoto erbij

Een extra snack of maaltijd voor of na het feestje? dit zijn onze mogelijkheden!!

Als je een van de onderstaande opties bij het feestje kies kunnen we ook tijd maken om de cadeautjes uit te pakken.  Jullie kunnen een leuk spel doen voor het uitpakken van de cadeaus. Alle cadeauspellen zijn in thema van het feestje. 

Voor, na of tijdens de workshop versieren we een cupcake met de lekkerste toppings bij het heksenfeestje. Bij het Harry potterfeestje worden de cupcakes vervangen door oreospinnen Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

Voor na of tijdens het feestje krijgt Ieder kind 2 broodjes hotdog.  lekker met maynaise, ketjup en gebakken uitjes. Wil je direct uit school doorrijden is dit ook een perfecte optie voor lunch.Deze optie is alleen mogelijk als je je feestje viert op onze locatie op de Oudeweg, Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

Alle kindjes krijgen frietjes en een lekkere snack, deze worden voor na of tijdens het feestje bezorgd door FEBO. Wil je direct uit school doorrijden is dit ook een perfecte optie voor lunch.Deze optie is alleen mogelijk als je je feestje viert op onze locatie op de Oudeweg, Met deze optie duurt het feestje een half uurtje tot 40 minuten langer.

 

Voor of na het knutselen gaan we pizza eten en deze gaan de kids zelf maken en bakken in de Pizzarette. Standaard inbegrepen bij het pizzabakken: pizzadeeg, tomatensaus, kaas, ham, salami, snacktomaatjes, komkommer en ananas.  Met deze optie duurt het feestje een uur tot 75 minuten langer.

Voor of na het knutselen maken we samen met jouw vrienden en vriendinnen pancake art, we gaan tekenen met gekleurd pannenkoekenbeslag op een grote bakplaat, we nemen voorbeelden mee maar je kunt natuurlijk ook je eigen fantasie gebruiken om de mooiste tekening te maken wie maakt de mooiste pannenkoeken? Met deze optie duurt het feestje ongeveer een uur tot 75 minuten langer

Aanbod

Hieronder vind je ons vaste aanbod, wij staan altijd open voor nieuwe ideeen of om een themafeestje helemaal in jou eigen thema aan te passen. Zit jou workshop er niet bij vraag ons gerust of wij deze mogelijkheden hebben.  De feestjes kan je reserveren met minimaal 6 kinderen en maximaal 10 kinderen. 

Binnenkort beschikbaar

Wij zijn achter de schermen druk bezig met nieuwe thema’s voor onze kinderfeestjes! deze zullen ook als partybox te huur zijn. De verwachting is dat deze thema’s vanaf maart beschikbaar komen.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.