Afgelopen zaterdag gaf ik een knutsel workshop op een Shimmer and Shine party. De moeder van de jarige zorgde voor de aankleding en ik hield de kinderen bijna 2 uur bezig . De kinderen hebben zichzelf eerst opgemaakt met diamantjes in het gezicht net als shimmer and shine, Daarna pakten we de cadeautjes uit en proostten we met kinderbubbels en aten  we taart. Toen de taart op was kon er geknutseld worden. Er werd gekozen voor schatkistjes maken van foamklei, omdat je deze ook kon versieren met glitters en diamantjes geheel in thema Shimmer and Shine.

Tijdens het voorbereidende gesprek gaf de moeder aan dat haar dochter ook erg graag wilde opmaken als Shimmer and Shine dus nam ik mijn make up spiegels en kinder make up mee en verzorgde zij de diamantjes. Hiervoor rekende we het tarief van de schmink. We maakten samen een tijdsplanning van deze gezellige middag en zo werd het knutselfeestje een compleet themafeestje in het thema shimmer and shine.

ik bleef anderhalf uur voor de knutselworkshop, een half uurtje voor de schmink en daarna nam de moeder het weer over en deed nog een shimmer and shine disco met dansles van de nichtjes van de jarige, hadden ze een pinata en aten de feestende kinderen nog pannenkoeken en keken tot slot nog een filmpje van shimmer and shine voor ze werden opgehaald door hun ouders.

Als je een knutselfeestje reserveert help ik graag meedenken voor het programma voor de rest van de middag, daarom hebben wij vooraf altijd een een gesprek om het feestje door te nemen. Heb je zelf ideeën en wil je weten of wij hier wat in kunnen betekenen, kun je hier altijd naar vragen tijdens het voorbereidende gesprek. We maken er tenslotte samen een onvergetelijke middag van!

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.