Het is bijna zover… jouw lieve zoontje/dochtertje is bijna jarig en hij/zij wilt een kinderfeestje geven voor ALLE kindjes uit de klas. Super leuk! Maar als je er al over nadenkt krijg je het al spaans benauwd. Je moet alle uitnodigingen maken, het feestje organiseren en daarnaast ook nog eens alle inkopen doen.

Om het organiseren van een feestje extra makkelijk te maken is er de partybox. Kies een thema voor het feest en voila! Je hebt alles wat je nodig hebt voor een kinderfeestje, van outfits tot knutselspullen, activiteiten, bekers, borden en versieringen. Nu hoef je niet alle winkels af te struinen! Dit is niet alleen makkelijk, maar het scheelt je ook heel veel tijd. Maar naast de voorbereidingen moet je op het moment suprême ook nog eens rond de 15 kinderen vermaken en in de gaten houden. Hoe ga je dit allemaal doen? Ik zou zeggen… regel een oppas! 

Een oppas op kinderfeestjes

Het organiseren van een kinderfeestje is één ding, maar zodra alle kinderen bij jou over de vloer komen is het een ander verhaal. Ben je een alleenstaande ouder of krijg je gewoon een té grote groep kinderen over de vloer? Dan zou een oppas aan huis wel eens de oplossing kunnen zijn voor jou! De meeste ouders schakelen een oppas in voor als zij een avondje weg willen, maar hebben niet in de gaten dat zij een oppas ook gemakkelijk kunnen inschakelen voor feesten en partijen. 

Terwijl jij alvast alles aan het klaarzetten bent voor de volgende activiteit kan de oppas op de spelende kinderen letten. Samen met de oppas heb je meer overzicht over het feestje en de kinderen en zal het een stuk minder chaotisch zijn. 

Hiernaast zou een ‘jonge’ oppas ook nog eens goed mee kunnen doen met de spelletjes die er gespeeld worden tijdens het kinderfeestje (dan kan jij daar fijn onderuit komen). Kinderen kunnen profiteren van de energie en motivatie van de oppas, die een ouder soms niet meer heeft door de voorbereiding van het feestje. Een oppas is de perfecte ondersteuning tijdens de verjaardag van je kind! 

“Maar waar kan ik zo’n oppas regelen?”, hoor ik je al denken. Via een oppas community kan je snel en gemakkelijk oppassen regelen. Babysits (Oppassen.nl) is zo’n oppas community. Het platform heeft maar liefst meer dan 44.000 oppassen in Nederland. In no time kan jij een betrouwbare oppas in de buurt vinden die jou een handje kan helpen met het kinderfeestje!

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.