Alle leeftijden | Online workshop String art bloemenvaas | 14 april 2020

0.00 (incl. BTW)

Op voorraad

Categorie:


Met hamer, spijkers en draad maken we de mooiste figuren

Omdat we nu allemaal thuis zitten kan het zo fijn zijn om creatief bezig te zijn. Ik mis het geven van workshops enorm dus daarom vind ik het leuk om 1 keer per week een online workshop aan jullie te geven. Ik probeer workshops te geven met materialen die veel mensen wel in huis hebben of materialen die je in reguliere winkels kunt aanschaffen. kinderen vanaf 7 jaar kunnen zelfstandig meedoen en voor kinderen jonger is een beetje hulp van papa of mama wel gewenst.

De letterlijke vertaling van String Art is draad- of koordkunst. Bij String Art omwikkel je met draad spijkers die je eerst in een bepaald patroon in een plankje hebt getimmerd. Deze workshop is niet alleen voor kids maar ook voor volwassenen die dit leuk vinden.  Wist je dat je ook heel leuk droogbloemen (de interieurtrend van dit jaar) in de vaas kunt steken?

Ik start de workshop met het maken van de vrolijke bloemen van vilt of papier, daarna leg ik uit hoe je stap voor stap je vaasje kunt timmeren en omwikkelen met draad. Ik vertel jullie stap voor stap wat jullie moeten doen, terwijl ik vertel doen jullie gezellig mee!! Zodra iedereen goed begrijpt wat hij of zij moet doen laat ik jullie lekker zelf aan de slag gaan om je kunstwerk af te maken.

Hieronder volgt een lijstje wat je allemaal in huis moet hebben voor deze workshop.

Wat heb je nodig:

  • wol, katoenkoord of dunnere garen
  • schaar
  • gekleurd karton of stukjes vilt voor het maken van de vrolijke bloemen voor in de vaas, bij action hebben ze ook vilten stickers in bloemen en sterretjes vormpjes die kunnen ook goed gebruikt worden)
  • lange gekleurde rietjes en  pijpenragers of groene lintjes voor de bloemen.
  • Houten plankje om het vaasje op te timmeren, misschien hebben jullie nog een mooi (steiger)houten plankje in huis van ongeveer 20×25 cm, je kunt ook een pannen onderzetter van kurk of een houten boomstam gebruiken als ondergrond. Je kunt er voor kiezen om je plankje een kleurtje te geven voordat je de workshop begint, zorg er wel voor dat de verf droog is voor je start met timmeren.
  • lijm, bij voorkeur een lijmpistool of alleslijm.
  • patroon van het vaasje, patronen voor de vilten bloemetjes deze kan je downloaden bij het product of deze kun je zelf tekenen.
  • Eventueel knopen of diamantjes voor het versieren van je bloemen.

Voor de workshop kan je verschillende soorten wol gebruiken, het is leuk om voor echte voorjaarskleurtjes te kiezen. Je kunt ook de gekleurde katoendraad gebruiken die ze hij Action verkopen.

Kijk de de stap voor stap instructie nog eens terug

De workshop is inmiddels al geweest maar als je hem gemist hebt kun je hem nog eens terugkijken via het onderstaande filmpje. Ook de knutselpakketjes kan je nog steeds bestellen.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Alle leeftijden | Online workshop String art bloemenvaas | 14 april 2020” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.