Babyshower | Macramé Hippe babymobiel

Vanaf: 22.50

Extra voorkeuren

*
*

*

Een babyshower is een feestje om je zwangere vriendin, nichtje of zus even helemaal in het zonnetje te zetten en haar een hart onder de riem te steken voor de laatste loodjes van de zwangerschap. Tijdens een babyshower word de aanstaande mama vaak lekker verwend met mooie cadeautjes en wat is er nou leuker dan gezamenlijk iets bijzonders en moois te maken voor de kleine baby die op komst is.

Als jullie er zijn beginnen we natuurlijk met een lekker bakje koffie/thee of fris. Daarna leggen we alles uitgebreid uit en gaan jullie aan de slag.

Deze mobiel word een eyecatcher op de babykamer

Als je al die ingewikkelde knoopwerken ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar macramé is eigenlijk supersimpel. In principe werk in de macramé met 3 basisknopen en hiermee knoop je eigenlijk alle creaties. Natuurlijk zijn er nog wat andere, meer geavanceerde knopen, maar die heb je helemaal niet nodig om mooie creaties te kunnen knopen. Laat je dus niet intimideren door de grote kunstwerken die je voorbij ziet komen. Jij kan dit ook!

In de meeste figuren worden er 2 basisknopen gebruikt, bestaande uit vier draden. een rechte (square knot) of een gedraaide knoop (spiral knot ook wel half knot genoemd). Daarnaast heb je voor sommige knoopwerken de Double Half Hitch knoop nodig.

Tijdens deze workshop leer je deze basis knopen en maak je met zijn allen een mooie babymobiel voor de kleine. Jullie bepalen met elkaar hoe de mobiel er uit komt te zien en ieder gaat aan de gang met haar deel van de mobiel. Uiteindelijk maken we er met zijn allen 1 mobiel van. Zijn jullie met een grote groep kunnen jullie ook nog een bijtring of vlaggenlijn bij maken voor de baby, zo gaat de mama in spe met een aantal mooie zelfgemaakte cadeaus naar huis

Extra informatie

Locatie en prijzen:

Reserveer je een workshop op onze locatie, dan krijg je tijdens de workshop onbeperkt koffie, thee, fris en een etagère met zoetigheid en voor iedereen is er een glas (alcoholvrije) bubbels. Kosten voor de workshop op onze locatie zijn € 27.50 per persoon.

Er zijn ook mogelijkheden om op onze locatie lunch, high tea of high wine bij je workshop te reserveren.  Deze bestellen wij via catering. Prijzen hiervoor kunnen heel erg variëren daarom kunnen wij eerst een offerte voor jullie opvragen bij de Cateraar zodra jullie wensen bekend zijn. Reserveren jullie ook een lunch, high tea of high wine op onze locatie dan zijn de kosten voor de workshop 22.50 per persoon en krijgen jullie in de week voor de workshop een aparte factuur voor de gekozen optie, Onbeperkt koffie, thee en frisdrank zijn ook inbegrepen.

Reserveer je een workshop in Restaurant Parck, of Brownies and DownieS of thuis dan zijn alle materialen inbegrepen maar de consumpties zijn voor eigen rekening, jullie kunnen alle gebruikt consumpties en arrangementen zelf bij de locatie afrekenen na de workshop. Vooraf kunnen jullie met ons of met de locatie bespreken wat de wensen zijn. Vieren jullie de workshop op locatie krijgt de mama in Spe krijgt een lekkere fles alcohol vrije bubbels mee naar huis! Kosten voor de workshop op andere locatie zijn €22.50 per persoon

LEES HIER ALLES OVER ONZE WORKSHOPLOCATIES

Tijdsduur:

2 uur

Aantal personen:

Minimaal 6, maximaal 20, Het is ook mogelijk om de workshop met minder dan 6 personen te reserveren. Het starttarief van 6 personen blijft van toepassing.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Babyshower | Macramé Hippe babymobiel” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.