babyshower | Mobiel maken

26.50 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Voorkeurs datum en tijd:

*
*
*
Categorie:


verras de aanstaande moeder met een super gezellige baby shower

Een babyshower is een uit de Verenigde Staten overgewaaide traditie, die tegenwoordig ook in ons kleine kikkerlandje niet meer weg te denken is in de zwangerschap.
Vaak is een babyshower een verrassing voor de aanstaande moeder. maar wat doe je dan op zo’n babyshower? Een babyshower is een feestje om je zwangere vriendin te verrassen en te verwennen met lekkere hapjes, gezelligheid, een leuke activiteit en natuurlijk cadeautjes. Nog even goed genieten voor ze straks aan de zwaarste klus van haar leven gaat beginnen (de bevalling). Een babyshower regelen is vaak een hele organisatie, een groot deel daarvan neem ik jullie graag uit handen. jullie zorgen ervoor dat de aanstaande moeder en haar vriendinnen op de juiste locatie is en nemen gezamenlijk de hapjes mee en ik verzorg een leuke creatieve activiteit en als aanvulling eventueel nog wat kleine spelletjes.

Babyshower op locatie

Op de oudeweg heb ik maximale ruimte voor 15 personen, jullie lokken de aanstaande mama hierheen en nemen zelf hapjes mee, je kunt het onderling regelen dat iedereen een zoet of hartig hapje maakt en deze meeneemt op de dag, ik zorg ervoor dat we de hapjes leuk op tafel neer kunnen zetten. Voor koffie, thee en een fles alcoholvrije bubbels word gezorgd! OOk zorg ik dat de ruimte gezellig word aangekleed met leuke decoratie.

Babyshower op eigen locatie of thuis

Uiteraard kan ik ook naar jullie toe komen, jullie regelen zelf de hapjes en drankjes, uiteraard neem ik fles alcoholvrije bubbels mee. Als jullie dat wensen kan ik dan ook voor de decoratie zorgen maar dit kan mogen jullie ook zelf regelen. ik neem in elk geval volledige tafelaankleding mee om van de workshop tafel een echt feestje te maken.

Wat gaan we doen?

We beginnen met een glaasje alcoholvrije bubbels en een hapje daarna gaan we gezellig met zijn allen aan de slag.
Met deze workshop gaan jullie onder het genot van jullie eigen hapjes een persoonlijk cadeau maken voor de aanstaande moeder. Het resultaat? Jullie maken gezamenlijk een mooie mobiel voor op de babykamer.

De productfoto’s zijn allemaal afkomstig van internet, zodra we zelf foto’s hebben zullen we deze online plaatsen.

Willen jullie de workshop nog uitbreiden met een leuk cadeau voor de aanstaande moeder? we hebben verschillende mogelijkheden.
Voor leuke kraamcadeautjes kun je ook kijken in onze handmade shop.

Reserveer leuke extra’s bij jouw baby shower

champagneglazen met naam
Voor iedereen een mooi champagneglas met eigen naam, met glas ets maak ik jullie namen in de glazen, hiermee heb je je eigen persoonlijk aandenken aan een gezellige middag.

luiertaart voor de aanstaande moeder
Een mooie luiertaart om cadeau te geven aan de aanstaande moeder staat altijd leuk op tafel bij een babyshower, of wil je liever een luiertrein waar jullie allemaal nog een klein cadeautje voor de aanstaande mama en baby in kunnen doen. Speciale wensen met kleuren en thema’s is bespreekbaar.

bedrukt babykoffertje
Een lief koffertje waarin de aanstaande mama haar cadeautjes in mee kan nemen.

funfoto
Fun foto
We maken een leuke foto van jullie tijdens de workshop. Deze zetten we in een leuk frame met de datum erop. De foto’s worden direct tijdens de babyshower uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering. Iedereen krijgt zijn eigen foto mee naar huis en de aanstaande moeder krijgt ook nog een leuke groepsfoto mee naar huis.

In het kort

Prijs:
vanaf € 26.50 per persoon

Tijdsduur:
2 uur

Locatie:
Alle babyshowers kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op onze eigen locatie aan de oudeweg in Haarlem klik hier voor meer informatie

Aantal personen:
minimaal 6, maximaal 15

Inbegrepen:
alcoholvrije bubbels, knutselmateriaal, decoratie en tafelaankleding, cadeautje voor de aanstaande moeder

Keuze datum

Wil jij weten of jouw workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “babyshower | Mobiel maken” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *