Cars party

Vanaf: 90.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*
Categorie:


Wie maakt de snelste race auto?

We kennen allemaal de film Cars, om de race te kunnen winnen moet je de snelste, stoerste auto bouwen die er bestaat. We maken van een simpele kartonnen doos een super stoere, snelle raceauto. Wat heb je allemaal nodig om een auto te bouwen? we komen er snel achter als we bezig zijn. Om te vieren dat de auto’s klaar zijn proosten we met echte Cars kinderchampagne.

als je het feestje thuis viert kun je de middag afsluiten met een film in de drive-in bioscoop, je plaatst alle auto’s voor de tv en de kids kijken vanuit de auto naar de favoriete film van de jarige job.

Omdat alle kids zulke snelle, stoere en mooie auto’s gebouwd hebben gaat iedereen met een echt diploma naar huis.

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding geef dit dan door bij je bestelling. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelling. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze bewerken we in een mooi frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

In het kort

Prijs:
€ vanaf 15.00 per kind

Tijdsduur:
1.5 uur

Locatie:
bij jouw thuis, Speeltuin de Papegaai of Wijkcentrum de sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
fles met kinderbubbels, knutsel materialen, diploma en activiteitenboekje (pdfbestand via de mail)

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cars party” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *