Creatief met eenhoorns

Vanaf: 90.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*
Categorie:


We love unicorns

Welk meisje is er nou niet gek op eenhoorns? dit themafeestje staat geheel in het teken van deze magische dieren!

Met dit feestje gaan we gezellig knutselen en we drinken unicorn bubbels.

ik neem vilt, lijmpistolen, wol en touw in alle kleuren van de regenboog en glitters mee en jij mag zelf bepalen wat jij hiervan mag gaat maken. Iedereen kan dus wat anders maken op dit feestje. Maak jij een mooie haarband? of een mooie unicorn dromenvanger? of een mooi unicorn tasje?

Dit feestje heeft een moeilijkere knutselactiviteit en is daarom pas geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik dan hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding geef dit dan door bij je bestelling. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelling. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Ijslollie in houder met naam
Met de zomer in het vooruitzicht is een verfrissend ijsje wel erg leuk en deze ijslollies zitten in een houder met naam. deze ijslolliehouders worden zelf gemaakt. Alle namen van de kinderen kunnen worden doorgegeven bij de bestelling

grote bellenblaas met naam
wil je iets persoonlijks mee naar huis geven waar de kinderen mee kunnen spelen? dan is deze bellenblaas met naam echt super vet. We maken er een leuk bedankkaartje aan met de naam van de jarige.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze bewerken we in een mooi frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

In het kort

Prijs:
€ vanaf 15.00 per kind

Tijdsduur:
1.5 uur

Locatie:
bij jouw thuis, speeltuin de Papegaai of Wijkcentrum de Sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
8 tot 12 jaar

Inbegrepen:
knutselmaterialen, unicornbubbels, unicorn snack

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creatief met eenhoorns” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *