Creatief met foam klei

Vanaf: 84.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50

Pizzabakken met pizzarette

7.50

Pancake art challenge

7.50

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*
Categorie:


knutselen met foam klei is FUN

Onder het genot van een snoepje en wat drinken gaan we gezellig knutselen met mijn favoriete knutselmateriaal foam klei.
Foam klei is een polymeer klei met hierin kleine witte balletjes. Foam klei plakt op stof, papier maché of voorwerpen van aardewerk. De klei droogt in de buitenlucht en hoeft dus niet te worden gebakken in een oven. Foam klei bevat geen giftige stoffen of gluten en kan daarom veilig gebruikt worden door kinderen. Je kunt kiezene uit verschillende foamklei activiteiten:

fotolijstjes pimpen
In deze workshop gaan we een fotolijstje pimpen met foam klei, ik neem niet alleen foam klei mee maar ook verschillende soorten schelpen en glitters om jou fotolijstje er op zijn mooist uit te laten zien. Je kan met foam klei ook zelf mooie figuurtjes boetseren en op je fotolijstje plakken. Als het lijstje klaar is maken we een mooie foto en deze printen wij uit voor in het lijstje.

schatkistje pimpen
In deze workshop gaan we een schatkist pimpen met foam klei, dit kistje kan gebruikt worden om kleine spulletjes in te bewaren bijvoorbeeld sieraden. Ik neem niet alleen foam klei mee maar ook verschillende soorten schelpen en glitters om jouw schatkist er het mooist uit te laten zien. Met foam klei kun je ook zelf mooie figuurtjes boetseren en op je schatkist plakken.

spaarpotje pimpen
In deze workshop gaan we een spaarpotje pimpen met foam klei, Er zijn stoere spaarpotjes voor jongens en voor meiden. Met foam klei gaan we deze mooi versieren, mooie figuurtjes boetseren voor op de spaarpotjes en om hem af te maken kan je hem versieren met diamantjes of schelpen.

maskers maken
in deze workshop maken we super gave maskers. We maken dierenmaskers of Venetiaanse maskers. deze kunnen mooi versierd worden met diamantjes en veertjes en kleurtjes foam klei naar keuze.

knotsgekke dieren
met foam klei, piepschuim balletjes, ijsstokjes, satehprikkers, wiebeloogjes, veren en diamantjes maken we knotsgekke dieren. je mag zelf kiezen welk dier je wilt maken.

Je kunt hierboven selecteren welke activiteit je graag wilt doen tijdens je foam klei fun knutselfeestje!
Alle knutselmaterialen worden door Made by Melissa verzorgd en uiteraard mag je je eigen kunstwerk mee naar huis nemen.

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik dan hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten met de bestelnotities. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje,Wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelnotities. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Ijslollie in houder met naam
Met de zomer in het vooruitzicht is een verfrissend ijsje wel erg leuk en deze ijslollies zitten in een houder met naam. deze ijslolliehouders worden zelf gemaakt. Alle namen van de kinderen kunnen worden doorgegeven bij de bestelling

grote bellenblaas met naam
wil je iets persoonlijks mee naar huis geven waar de kinderen mee kunnen spelen? dan is deze bellenblaas met naam echt super vet. We maken er een leuk bedankkaartje aan met de naam van de jarige.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto’s worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

Pizzabakken met pizzarette
Voor of na het knutselen gaan we pizza eten en deze gaan de kids zelf maken en bakken in de Pizzarette. Standaard inbegrepen bij het pizzabakken: pizzadeeg, tomatensaus, kaas, ham, salami en ananas. Met deze optie duurt het feestje geen anderhalf maar twee en half uur.

Pancake art challenge
Voor of na het knutselen gaan we samen met jouw vrienden en vriendinnen de pancake art challenge doen, we gaan tekenen met gekleurd pannenkoekenbeslag op een grote bakplaat en hier maken we een kleine wedstrijd van, wie maakt de mooiste pannenkoeken? Met deze optie duurt het feestje geen anderhalf maar twee en half uur.

In het kort

Prijs:
€ vanaf 14.00 per kind

Tijdsduur:
1.5 uur

Locatie:
bij jouw thuis, bij Blast-Zone Haarlem of speeltuin de Papegaai

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
een fles kinderbubbels, een etagère met snoepjes, knutselmaterialen.

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creatief met foam klei” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *