Creatief met hamer en spijkers

Vanaf: 84.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50

Pizzabakken met pizzarette

7.50

Pancake art challenge

7.50

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*


Met dit feestje gaan we aan de slag met hout, spijkers en allerlei andere knutselmaterialen die jij maar nodig denkt te hebben om de meest geweldige creatie te maken. Ik neem van alles mee om er iets moois van te maken. We gaan gezellig timmeren samen met je vriendjes en vriendinnetjes.
Je hebt keuze uit verschillende activiteiten, figuur op hout is al mogelijk voor de aller jongsten want als het timmeren niet lukt kunnen ze lijm gebruiken om alles vast te zetten.

fantasiefiguur van sloophout
Van reststukken hout, in blokken of latjes maken we een mooi timmerwerkstuk. Of het nou een auto is, of een vliegtuig of een robot dat maakt niet uit, jij mag timmeren wat je mooi vindt. Als er nog tijd over is, kunnen we hem ook nog een beetje gaan schilderen in de kleur die je maar wilt.

figuur op hout
Bij deze workshop gaan we een figuur op hout maken. Je mag zelf kiezen welk figuur je mooi vind. maak je liever een spijker figuur? of ga je liever aan de slag met de andere materialen om een fantasiepoppetje of dier te maken. Ik neem allerlei materialen mee om op het hout te timmeren/plakken bijvoorbeeld schelpjes, knoopjes, ijsstokjes en wol. Als er nog tijd over is, kunnen we je schilderij ook gaan schilderen in de kleur die je maar wilt.

Alle knutselmaterialen worden door Made by Melissa verzorgd en uiteraard mag je je eigen knutselwerkje meenemen naar huis.

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik dan hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten met de bestelnotities. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje,Wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelnotities. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

 

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto’s worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

Pizzabakken met pizzarette
Voor of na het knutselen gaan we pizza eten en deze gaan de kids zelf maken en bakken in de Pizzarette. Standaard inbegrepen bij het pizzabakken: pizzadeeg, tomatensaus, kaas, ham, salami en ananas. Met deze optie duurt het feestje geen anderhalf maar twee en half uur.

Pancake art challenge
Voor of na het knutselen gaan we samen met jouw vrienden en vriendinnen de pancake art challenge doen, we gaan tekenen met gekleurd pannenkoekenbeslag op een grote bakplaat en hier maken we een kleine wedstrijd van, wie maakt de mooiste pannenkoeken? Met deze optie duurt het feestje geen anderhalf maar twee en half uur.

 

In het kort

Prijs:
€ vanaf 14.00 per kind

Tijdsduur:
1.5 uur

Locatie:
bij jouw thuis, Speeltuin de Papegaai of Wijkcentrum de Sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
een fles kinderbubbels, een etagère met snoepjes, knutselmaterialen.

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creatief met hamer en spijkers” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *