Creatief met squishies

Vanaf: 84.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*
Categorie:


Zijn jullie ook zo dol op squishies?

nou wij wel!! En vooral die zelf gemaakte squishies!!

Daarom hebben we voor jou uitgezocht hoe wij de mooiste en meest slow-rising squishies zelf kunnen maken. want wij houden er van om alles zelf te maken!! We hebben verschillende manieren uitgeprobeerd, zelf knippen en schilderen, zelf verf maken of weer juist niet na verschillende dingen uitproberen hebben we de perfecte squishie voor jouw gevonden. Wij maken de Squishie en jij mag hem mooi pimpen met speciale verf. een paar laagjes verf, tussendoor klein beetje drogen en om hem af te maken kun je er mooie bolletjes en streepjes opzetten, waarmee je een 3D-effect maakt. De verf bestaat uit verschillende kleuren en jij kiest zelf hoe je je squishy wilt maken.

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik dan hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten met de bestelnotities. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje,Wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelnotities. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Ijslollie in houder met naam
Met de zomer in het vooruitzicht is een verfrissend ijsje wel erg leuk en deze ijslollies zitten in een houder met naam. deze ijslolliehouders worden zelf gemaakt. Alle namen van de kinderen kunnen worden doorgegeven bij de bestelling

grote bellenblaas met naam
wil je iets persoonlijks mee naar huis geven waar de kinderen mee kunnen spelen? dan is deze bellenblaas met naam echt super vet. We maken er een leuk bedankkaartje aan met de naam van de jarige.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto’s worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

Pizzabakken met pizzarette
Voor of na het knutselen gaan we pizza eten en deze gaan de kids zelf maken en bakken in de Pizzarette. Standaard inbegrepen bij het pizzabakken: pizzadeeg, tomatensaus, kaas, ham, salami en ananas. Met deze optie duurt het feestje geen anderhalf maar twee en half uur.

Pancake art challenge
Voor of na het knutselen gaan we samen met jouw vrienden en vriendinnen de pancake art challenge doen, we gaan tekenen met gekleurd pannenkoekenbeslag op een grote bakplaat en hier maken we een kleine wedstrijd van, wie maakt de mooiste pannenkoeken? Met deze optie duurt het feestje geen anderhalf maar twee en half uur.

knutselpiet op jouw knutselfeestje
Wil jij dat knutselpiet de workshop komt geven? knutselpiet komt 18 november tot 6 december helpen met de knutselfeestjes, wil jij dat knutselpiet komt in plaats van Melissa? boek nu je knutselfeestje met knutselpiet. Na het knutselen heeft knutselpiet vast nog wel even tijd om met alle kids op de foto te gaan ook neemt zij voor alle kids een leuk klein cadeautje mee.Knutselpiet kwam vorig jaar al een een keer op een van de workshops,hierover lees je alles in mijn blog. blog: knutselen met knutselpiet Wist je dat we ook een themafeestje hebben met knutselpiet? Creatief met knutselpiet

In het kort

Prijs:
€ vanaf 14.00 per kind

Tijdsduur:
1.5 uur

Locatie:
bij jouw thuis, Speeltuin de Papegaai of Wijkcentrum de Sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 14

Advies leeftijd:
6 tot 12 jaar

Inbegrepen:
kinderbubbels, een etagère met snoepjes, knutselmaterialen voor 2 kleine squeishies, glittertattoo

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creatief met squishies” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *