Harry Potter partybox

62.50 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Beker met naam

1.75

Uitdeel tasje met naam

1.75
*

Extra info en voorkeuren:

*
*
*
Categorie:


Word ook tovenaarsleerling op Zweinstein!

Ben jij ook zo’n fan van Harry Potter? dan is dit feestje echt wat voor jou!! Tijdens dit feestje worden jij en je vrienden/ vriendinnen echte tovenaarsleerlingen. Jullie worden allemaal in teams toegewezen door de grote sorteerhoed en daarna spelen jullie alle spellen in teams tegen elkaar net als in de film!

Onze Partyboxen zijn nu helemaal vernieuwd met een super gave speurtocht!

Woon je vlakbij een park of bos? ook dat zijn uitstekende locaties voor een speurtocht met alle spellen. Je kunt de het feestje ook volledig in huis of in de tuin organiseren. Is het te koud en te nat buiten voor een speurtocht? Dan kun je de kaartjes in huis verstoppen en gaan de kinderen opzoek naar alle spellen die bij het feestje horen.

Wat vind je allemaal in onze partybox?

Voorafgaand aan het feest zelf versier je het huis met de meegeleverde decoratie, in de box zit een slinger, bord van peron 9 3/4, hedwich de uil en hogwarts vlag, hier kan je nog zelf slingers en ballonnen aan toevoegen. Op tafel zet je de bordjes en bekers ook deze zijn geheel in kleuren van het thema.  Om echte Je kunt je ook verkleden met de brilletjes en tovenaars capes die je in de box vind, daarnaast zitten ook alle spellen in de box, deze spellen kun je thuis spelen maar je kunt er ook een speurtocht van maken, alle pijlen en speurtochtposten voor het uitzetten van de speurtocht zitten in de box. Ook zit er een knutselactiviteit in waarbij iedereen een zijn eigen toverstaf maakt!

PDF bestanden  met een handleiding, diploma’s, DIY tips voor decoratie en traktaties zijn downloadbaar na de bestelling en een PDF bestand van een activiteitenboekje met naam van de jarige sturen wij via de mail.

Wij hebben werkelijk aan alles gedacht om van een Harry Potter party een fantastische ervaring te maken.

Praktische informatie

Aantal kinderen:
Minimaal 6, maximaal 10

Leeftijd:
7 tot 10 jaar

Tijdsduur:
Zelf te bepalen

Prijs:
€ 62.50 voor 6 kinderen, elk kind extra kost 7,50 per kind

Borg:
€ 50,00 deze krijg je binnen 5 dagen terug gestort na goede ontvangst van de partybox (zie algemene voorwaarden)

Halen of verzenden:
De box kan opgehaald worden in Haarlem of hij kan worden verzonden, verzendkosten voor heen en terug zenden komen voor eigen rekening, de verzendkosten die wij berekenen is voor de heen en de terugzending. Dan hoef je het pakket na gebruik alleen maar af te geven bij een postNL locatie. Een label voor de retourzending vind je in de box

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Beschikbaarheid Harrypotter partybox

beschikbaar
verhuurd
alleen beschikbaar bij afhalen
Er worden deze periode geen boxen verzonden ivm vakantie
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
]

 

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Harry Potter partybox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.