Heksen party

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 90.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50
*

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*
Categorie:


Knibbel, knabbel, knuisje…

je kent het sprookje van Hans & Grietje wel.
Vandaag hoeft gelukkig niemand bang te zijn voor heksen, want ze hebben een goede bui en willen je laten zien hoe jij ook een echte heks of tovenaar word.
Jullie krijgen echte heksenkleding aan,hierna maken we echte heksenslijm en drinken we heksenpils.
Als afsluiting doen we een aantal heksenspelletjes.

Als jullie alle activiteiten goed gedaan hebben krijgen jullie je eigen heksendiploma mee naar huis.
De PDF bestanden van de diploma´s en activiteitenboekjes worden via de mail opgestuurd, deze kun je zelf uitprinten. Heb je geen printer thuis dan kunnen wij de setjes voor je uitprinten voor 6.50.

Leuke tip voor het uitreiken van de oorkondes:
Je kunt na de activiteiten van Made by Melissa het feestje afsluiten met een speurtocht opzoek naar de verdwenen schat: cadeau tasjes en diploma’s worden verstopt in een kist, deze word ergens buiten verstopt en er worden peilen gezet onderweg naar de schat. De kids gaan samen opzoek naar de schat. De PDF bestanden van de diploma´s en activiteitenboekjes worden via de mail opgestuurd, deze kun je zelf uitprinten. Heb je geen printer thuis dan kunnen wij de setjes voor je uitprinten voor 6.50.

Cadeautjes spel en Oreo spinnen maken

De heksen training duurt anderhalf uur maar je kunt de training uitbreiden met Oreo spinnen en een super vet cadeautjesspel!

Met deze uitbreiding duurt het feestje 2 uur.

De uitbreiding kost 3,50 per kind extra.

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding geef dit dan door bij je bestelling. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelling. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze bewerken we in een mooi frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

In het kort

Prijs:
vanaf € 15.00 per kind

Tijdsduur:
1,5 of 2 uur

Locatie:
Thuis of eigen locatie, Speeltuin de Papegaai of wijkcentrum de Sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
Knutselactiviteit heksenslijm maken, snoepjes eten tijdens het knutselen, heksenpils drinken, gebruik van verkleedkleding en spellen.

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

1 beoordeling voor Heksen party

  1. Waardering 5 uit 5

    Giovanni & Simone

    Grijze wolken, motregen en een guur windje, het perfecte weer voor het Heksenpartijtje was in ieder geval al geregeld! Melissa arriveerde mooi op tijd en uit de door haar meegenomen heksenkist verschenen alle attributen om er een geslaagd feestje van te maken. Slingers en lampionnen werden opgehangen en heksenpils werd klaargezet.
    Nadat de toekomstige 6 heksen en 1 tovenaar van school thuiskwamen kon het heksenbal los. Uit de koffer kon iedere dame een heksenjurk in de maat uitzoeken en voor de enige jongen was er een heuse cape inclusief verlichting! Spelletjes werden gedaan zoals heksje prik, blikgooien en een heksenparcours op de bezem. Het hoogtepunt was om slijm te maken van een geheim heksenrecept! Na afloop ontving iedereen een heksendiploma. Alle kinderen genoten zichtbaar en waren ontzettend enthousiast! Onze dochter vond het prachtig en het mooiste partijtje ooit!!

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *