Kids Crea club ouder&kind special| | Stringart4kerst | 20 december 2019

24.50 (incl. BTW)

Op voorraad

extra info en voorkeuren:

*


creatief met spijkers en draad

De letterlijke vertaling van String Art is draad- of koordkunst. Bij String Art omwikkel je met draad spijkers die je eerst in een bepaald patroon in een plankje hebt getimmerd..!

Wat gaan we doen?

We beginnen met een kopje koffie en thee en daarna gaan we gezellig met zijn allen aan de slag. Gezelligheid staat voorop tijdens deze workshop!

Je begint met het slaan van spijkertjes in een bepaalde vorm in een plankje. De spijkertjes zijn zo geslagen dat ze de vorm volgen van een figuur.
Daarna omwikkel je de spijkertjes met draad. Je hebt kiezen om de vorm zélf met draadjes te vullen, alleen de omtrek óf alles behalve de vorm zelf. Zo wordt de figuur zichtbaar omdat het een kerst workshop is voorzien we de figuren met lampjes zodat hij extra mooi tot zijn recht komt en heb je nog tijd over kun je nog een mooie tekst in je plankje branden als jij dit wilt.

je kiest beide een mooie plank steigerhout, of boomstam uit om daar je kunstwerk op te maken. Moeder maakt een grote dochter een klein kunstwerkje.

Een leuke gezellige avond uit voor ouder&kind, let op deze activiteit is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar samen met hun moeder, oma of tante.

handig om te weten

Datum en Tijd
vrijdag 20 december 2019

Locatie:
Made by Melissa, Oudeweg 147 Haarlem

Leeftijd:
vanaf 7 jaar samen met mama, oma of tante

Tijdsduur:
2 tot 2.5 uur

Prijs:
24.50 voor 2 personen

Inbegrepen:
Materialen, limonade en wat lekkers

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kids Crea club ouder&kind special| | Stringart4kerst | 20 december 2019” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *