Knutselbeestjes | 3D verf

150.00 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Fun foto

1.75
2.75
3.50

Pizzabakken met pizzarette

8.50

Pancake art challenge

7.95

cup cakes versieren

3.75
4.75
6.95

Extra info en voorkeuren:

*
*
*

aantal kinderen en locatie

Je hoeft alleen het aantal kinderen te selecteren bij jouw gewenste locatie

13.50
Categorie:


Een feestje voor stoere jongens en meiden die van schilderen houden

Met dit stoere feestje gaan wij aan de slag met Diam’s 3d verf!! Diam’s 3d verf is een textiel – en decoratie verf, geschikt voor vele ondergronden.

De knutseldieren die wij gaan schilderen zijn gemaakt van stof. Iedereen kiest 2 coole beestjes uit om te beschilderen. Eerst  vertel ik hoe je deze speciale verf moeten gebruiken, als alle kinderen een schort aan hebben gaan we aan de slag! Om de beestjes een basis kleur te geven verdunnen we de verf  en zo geven we de beestjes de coolste kleuren.

Daarna hebben we even een korte pauze, we zingen voor de jarige en we drinken echte kinder champange en eten een snoepje.

In de tussentijd kunnen de beestjes een klein beetje drogen en zijn ze na de pauze nog niet droog genoeg zijn pakken we de fohn en maken we hem verder droog. Met 3D verf kunnen we ook de mooiste versieringen maken op de beestjes..wil je hem nog een glitterlaagje geven? ook dat is mogelijk!!  misschien wat glow in the dark accenten? dat maakt hem natuurlijk extra cool.

De beestjes moeten voorzichtig mee naar huis genomen waar ze nog een hele dag moeten drogen. jullie mogen allemaal je eigen bewaartasje versieren om je beestjes voorzichtig in mee te nemen.

In het kort

Prijs:

Voor de workshops hanteren wij een starttarief van € 150,00 op basis van maximaal 8 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 12.50 p.p. extra. Het is ook mogelijk om de workshop te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 150,= blijft van toepassing. Bij een feestje thuis in Haarlem en omgeving komt daar € 15.00 bij.

Tijdsduur:

1.5 tot 2 uur

Locatie:

Alle feestjes kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locaties, klik hier voor meer informatie

Aantal kinderen:

maximaal 12 kinderen

Advies leeftijd:

5 tot 12 jaar

Inbegrepen:

Het knutselfeestje feestje is inclusief een professionele begeleiding van een van onze medewerkers, inclusief de benodigde materialen en aankleding van de tafel,inclusief iets lekkers en een glaasje kinderchampange of limonade.

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

 

Beschikbaarheid voor feestjes en activiteiten

beschikbaar
Wegens privé omstandigheden en een bijna volle agena kunnen wij voor de maand november geen nieuwe boekingen meer plaatsen. Vanaf de maand december kunnen we weer nieuwe boekingen aannemen.
Er staan één of meer activiteiten gepland maar er kan nog een activiteit gepland worden, neem even contact op voor de mogelijkheden
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knutselbeestjes | 3D verf” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.