Knutselfeestje in een box

Categorie:


Jouw knutselfeestje zelf organiseren met het gemak van een kant en klare box, knutselfeestje in een box is binnenkort verkrijgbaar!!

Een aantal knutselactiviteiten vind je binnenkort in Knutselfeestje in een box, hiermee kun jij zelf het knutsel feestje organiseren met behulp van een kant en klaar pakket met draaiboek en uitleg van de knutselactiviteit.

De volgende knutselfeestjes in een box zijn binnenkort verkrijgbaar:

Creatief en slijmerig
creatief met foam klei
creatief met wol en vilt
creatief met papier en karton

Reserveer leuke extra's bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten met de bestelnotities. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje,Wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelnotities. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Ijslollie in houder met naam
Met de zomer in het vooruitzicht is een verfrissend ijsje wel erg leuk en deze ijslollies zitten in een houder met naam. deze ijslolliehouders worden zelf gemaakt. Alle namen van de kinderen kunnen worden doorgegeven bij de bestelling

grote bellenblaas met naam
wil je iets persoonlijks mee naar huis geven waar de kinderen mee kunnen spelen? dan is deze bellenblaas met naam echt super vet. We maken er een leuk bedankkaartje aan met de naam van de jarige.

In het kort

Prijs:
€ vanaf 8.50 per kind

Tijdsduur:
zelf te bepalen

Locatie:
bij jouw thuis of eigen locatie

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
een fles kinderbubbels,alle knutselmaterialen, pdf bestand met draaiboek met daarin alle tips en trucks horend bij jouw gekozen knutselactiviteit

Agenda
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knutselfeestje in een box” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *