Knutselfeestje | Tie dye knutselparty

Vanaf: 160.00

Wissen

Reserveer extra bij:

Beker met naam

1.75

Uitdeel tasje met naam

1.75

Fun foto

1.25
2.50
2.50

Pizzabakken met pizzarette

7.50

Pancake art challenge

7.50

cadeautjes en cupcakes

3.50
4.50
6.50

Extra info en voorkeuren:

*
*
*

aantal kinderen en locatie

Je hoeft alleen het aantal kinderen te selecteren bij jouw gewenste locatie

Categorieën: ,

Een tie dye print is een kleurrijk feestje op je t shirt

Het kan je niet ontgaan zijn deze zomer, we hebben weer een nieuwe hype of eigenlijk is het al een hele oude techniek.
Tie-Dye je kleding met textielverf. Het enige wat je nodig hebt om hier zelf mee aan de slag te gaan is textielverf en elastieken. Maar ook nog een extra activiteit want anders is het maar een heel kort feestje.
Tijdens deze workshop maak je kennis met het Tie-dyen, we maken een tie dye t-shirt of tas. Je kiest zelf het patroon en dan gaan we je shirt of tas opbinden met elastieken, door op speciale manieren te vouwen en dan af te binden kun je mooie patronen maken. Als je pakketje gevouwen is kan het verven beginnen, daarvoor hebben wij de leukste kleuren textielverf ingekocht.

Na het verven van de shirts hebben we even een korte pauze, we zingen voor de jarige en we drinken echte kinderchampagne en eten we wat lekkers.

Maar wat doen we dan terwijl de verf aan het intrekken is?

We gaan natuurlijk niet zitten wachten met onze armen over elkaar, terwijl we wachten gaan we lekker knutselen en hiervoor kan je kiezen uit verschillende activiteiten.

Ibiza style ketting

We maken we een mooie Ibiza ketting met de leukste schelpen, kralen en hangers. jij bepaald zelf welke kleur ketting en welke kralen en bedels je gaat gebruiken. Deze ketting past helemaal in de style van een tie dye shirt. Adviesleeftijd voor deze activiteit is vanaf 9 jaar omdat de activiteit wat moeilijker is ivm het knopen van de kettingen.

Ibiza sleutelhanger

We maken een sleutelhanger met de mooiste kralen, bedels , schelpjes of veertjes in combinatie met lintjes. jij bepaald helemaal zelf hoe je sleutelhanger er uit komt te zien, er is ruime keuze aan kleuren dus wij hebben voor iedereen wat hij of zij mooi vind. Adviesleeftijd vanaf 7 jaar

Squishy pimpen

Wij hebben super stoere nieuwe squishies geïmporteerd uit China, deze zijn helemaal klaar om door jou ingekleurd en versierd te worden. met de mooiste kleurtjes 3D verf ga je aan de slag om de squishies te versieren. adviesleeftijd vanaf 7 jaar.

We laten de de t shirt een uur met rust en dan gaan we hem gezamenlijk uitpakken, het is natuurlijk een grote verrassing hoe jouw shirt geworden is.

In het kort

Prijs:

Voor de workshops hanteren wij een starttarief van € 160,00 op basis van maximaal 8 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 12.50 p.p. extra. Het is ook mogelijk om de workshop te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 160,= blijft van toepassing. Bij een feestje thuis in Haarlem en omgeving komt daar € 15.00 bij en woon je verder weg rekenen we daar extra reiskosten voor.

Tijdsduur:

ongeveer 2 uurtjes

Locatie:

Alle feestjes kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locaties, klik hier voor meer informatie

Aantal kinderen:

maximaal 12 kinderen

Advies leeftijd:

7 tot 12 jaar

Inbegrepen:

Het knutselfeestje feestje is inclusief een professionele begeleiding van een van onze medewerkers, inclusief de benodigde materialen en aankleding van de tafel,inclusief iets lekkers en een glaasje kinderchampange

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

 

Beschikbaarheid voor feestjes en activiteiten

beschikbaar
volgeboekt
Er staat een activiteit gepland maar er is nog ruimte in onze agenda. Neem contact op voor de mogelijkheden
optie activeit
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Knutselfeestje | Tie dye knutselparty” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.