LOL Aalsmeer knutsel party

Vanaf: 135.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.50

Uitdeel tasje met naam

1.50

Fun foto

1.25
2.50
2.50
3.50

Kies jouw activiteiten

*
*

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
Categorie:


Een meer dan compleet verzorgde middag bij LOL Aalsmeer!!

Wil jij je knutselfeestje combineren met een bezoek aan Chimpie Champ, GlowGolf of JumpXL? met dit feestje is dat mogelijk want wij komen gewoon naar jullie toe bij LOL Aalsmeer!! Je kunt kiezen uit een van de drie activiteiten en daarnaast heb je een knutselworkshop naar keuze en ga je nog eens heerlijk frietjes eten  samen met jouw vriendjes of vriendinnetjes. De kinderen zijn  met dit feestje dus gegarandeerd 3 uur zoet!!

Wat gaan we doen?

Afhankelijk van onze en de beschikbaarheid van LOL Aalsmeer maken we  vooraf een kleine planning hoe jullie middag bij LOL eruit gaat zien. We  bekijken of we eerst gaan eten, spelen of knutselen. GlowGolf en JumpXL moeten we vooraf een tijd reserveren en daaromheen kunnen we de andere activiteiten weer plannen.

De knutselworkshop mag de jarige zelf uitkiezen tussen de knutselfeestjes. Ga jij slijm maken, met foam klei knutselen, schilderen of misschien wel squishies pimpen?

Het kan allemaal!

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten in de bestel notities bij het afrekenen. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven, je kunt ze vullen met wat lekkers of we zetten ze al op tafel tijdens het feestje in plaats van de champagneglazen.

Papieren uitdeeltasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, De uitdeeltasjes zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten in de bestel notities bij het afrekenen. De uitdeeltasjes kunnen gebruikt worden om de knutselwerkjes mee naar huis te geven, ze zijn hier groot genoeg voor, wil je ze liever vullen met wat anders lekkers of een klein cadeautje dat kan natuurlijk ook!

Schminken
We maken van jou een mooie eenhoorn, tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee en ook glitters mogen niet ontbreken.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto’s worden direct tijdens het feestje uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje. Ieder kind krijgt een eigen foto met knutselwerkje en de jarige krijgt als extra een groepsfoto erbij.

In het kort

Prijs:
€ 22.50 per kind 

Tijdsduur:
knutsel workshop 1 tot 1.5 uur,afhankelijk van activiteit bij LOL Aalsmeer kan het feestje totaal 3 tot 4 uurtjes duren

Locatie:
LOL Aalsmeer,Oosteinderweg 247, Aalsmeer

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 15

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
knutsel workshop naar keuze inclusief materiaal, kinder champagne , activiteit bij LOL naar keuze: Chimpie Champ, GlowGolf, of JumpXL, friet, snack en onbeperkt limonade

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LOL Aalsmeer knutsel party” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *