Volwassenen | Macramé Keuze workshop

Vanaf: 29.50

Categorie:


Wil jij de basis van het macramé knopen leren?

Macramé is een ouderwetse techniek, die nu weer helemaal hip is! Plantenhangers, wandkleden, dromenvangers noem maar op, macramé is een hele veelzijdige techniek. Als je al die ingewikkelde knoopwerken ziet, zou je het misschien niet verwachten, maar macramé is eigenlijk supersimpel.  Laat je dus niet intimideren door de grote kunstwerken die je voorbij ziet komen. Super leuk dus om snel te beginnen met je eerste macramé project en voor je het weet ben je een echte macramé master!

Er bestaan 5 verschillende macramé basis knopen. Dat is helemaal niet zoveel omdat er vaak binnen een macramé project kleine variaties en combinaties ontstaan. Daarnaast zijn sommige knopen weer een vereenvoudigde versie van een andere knoop. In de meeste projecten werken we met de, Opzetknoop of Larks Head Knot, Weitasknoop (plat) of square knot, Weitasknoop (Gedraaid), de cordonknoop en de Omwikkelknoop of gathering knot.

In deze workshop gaan we met iedereen eerst aan de slag met de basis en daarna werkt iedereen aan zijn eigen project! Jij bepaald zelf wat je komt maken tijdens deze workshop.

Ervaar hoe ontspannend deze techniek is en wie weet heb jij er na deze avond ook wel een nieuwe hobby bij!!

In het kort

Prijs:

Prijs is afhankelijk van de keuze van je workshop, wij hebben macramé workshops vanaf 29.50

Tijdsduur:

Ongeveer 2.5 uur, afhankelijk van de duur van jou project, projecten als de wandhanger kunnen thuis afgemaakt worden, hiervoor krijg je alle materialen mee naar huis

Locatie:

Oudeweg 147

Aantal kinderen:

maximaal 10 personen

Advies leeftijd:

volwassenen

Inbegrepen:

Alle materialen, kopje thee of koffie en een heerlijke Brownies van Brownietime.nl

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Volwassenen | Macramé Keuze workshop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.