Ninjago party

Vanaf: 90.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50
*

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*


Een feestje voor “echte” stoere jongens!!

Ninjago Masters of Spinjitzu krijgen er steeds meer vijanden bij en hebben hulp nodig om deze gemeneriken te verslaan en de vrede te bewaren. Zouden jullie de Ninjago’s willen helpen?

Wij leiden jullie op tot echte ninja’s!”

Eerst kleden jullie je om in echte ninjakleding en dan kan de training beginnen voor de training zijn diverse spelletjes waarmee de leerlingen worden opgeleid tot echte stoere ninja’s! Één van de activiteiten van deze training is het maken van je eigen ninjazwaard.

Om te bewijzen dat jij de training goed volbracht hebt krijg jij een echte ninja oorkonde mee naar huis.

Leuke tip voor het uitreiken van de oorkondes:
Je kunt na de activiteiten van Made by Melissa het feestje afsluiten met een speurtocht opzoek naar de verdwenen schat: cadeau tasjes en diploma’s worden verstopt in een kist, deze word ergens buiten verstopt en er worden peilen gezet onderweg naar de schat. De kids gaan samen opzoek naar de schat. De PDF bestanden van de diploma´s en activiteitenboekjes worden via de mail opgestuurd, deze kun je zelf uitprinten. Heb je geen printer thuis dan kunnen wij de setjes voor je uitprinten voor 6.50.

Cadeautje prik en cupcakes versieren

De Ninja training duurt anderhalf uur maar je kunt de training uitbreiden met cupcakes versieren en een super vet cadeautjesspel, cadeautje prik!

Met deze uitbreiding duurt het feestje 2 uur.

De uitbreiding kost 3,50 per kind extra.

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding geef dit dan door bij je bestelling. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelling. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze bewerken we in een mooi frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

In het kort

Prijs:
vanaf € 15.00 per kind

Tijdsduur:
1,5 of 2 uur

Locatie:
Thuis of eigen locatie, Speeltuin de Papegaai of wijkcentrum de Sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
Knutselactiviteit zwaarden versieren, snoepjes eten met stokjes tijdens het knutselen, gebruik van verkleedkleding en spellen.

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Ninjago party” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *