Pancake art party

Vanaf: 90.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*


Wie van jullie maakt de mooiste tekeningen met pannenkoekbeslag?

Op Youtube doen veel populaire vloggers de Pancake art challenge, hierdoor is hij wel bekend bij veel kinderen!
Jij kunt nu ook de mooiste pannenkoekentekeningen maken samen met jouw vrienden en vriendinnen!

Wat gaan we doen op dit toffe feestje?

we gaan beginnen om het pannenkoeken beslag te maken, ieder maakt zijn eigen portie beslag en dit doen we dan in de flessen samen met jullie favoriete kleuren kleurstof. Als het beslag klaar is kunnen we op de bakplaten de mooiste pannenkoek tekeningen maken. Wie van jullie maakt de mooiste pannenkoeken? Tijdens het bakken zet ik jullie op de foto met jullie mooiste pannenkoek en deze funfoto krijg je mee naar huis als herinnering van deze super toffe middag!!

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding geef dit dan door bij je bestelling. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelling. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze bewerken we in een mooi frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

In het kort

Prijs:
€ vanaf 15.00 per kind

Tijdsduur:
1.5 uur

Locatie:
bij jouw thuis, Speeltuin de Papegaai of Wijkcentrum de sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
8 tot 12 jaar

Inbegrepen:
limonade, materialen voor de workshop pancake art, funfoto met mooiste pannenkoek

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pancake art party” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *