Pannenkoeken paradijs special

165.00 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Beker met naam

1.75

Uitdeel tasje met naam

1.75

Fun foto

1.25
2.50
2.50

extra info en voorkeuren:

*
*
*
*

aantal kinderen en locatie

Je hoeft alleen het aantal kinderen te selecteren bij jouw gewenste locatie

Categorieën: ,


Een super gaaf feestje in Pannenkoeken Paradijs in Haarlem

In een pannenkoekenhuis worden natuurlijk pannenkoeken gegeten en het is nog leuker om je eigen pannenkoeken te bakken. De pannenkoeken die wij gaan maken zijn niet zomaar pannenkoeken maar we gaan aan de slag om echte pancake art te maken. 

Jij kunt nu ook de mooiste pannenkoeken tekeningen maken samen met jouw vrienden en vriendinnen en ik geef jullie alle tips en trucs om deze goed te laten lukken.

Wat gaan we doen?

Om helemaal in de stemming te komen gaan we ons verkleden. Wat dacht je van allemaal een mooi schort aan en een koksmuts op? Daarna mogen jullie zelf je eigen beslag maken en verdelen we het beslag over een aantal doseerflessen. Ook voegen we kleurstof toe aan de flessen, zodat we mooie kleuren krijgen. Als het beslag klaar is kunnen we op de bakplaten de mooiste pannenkoek tekeningen maken. Wie van jullie maakt de mooiste pannenkoeken? Tijdens het bakken zet ik jullie op de foto met jullie mooiste pannenkoek en deze foto krijg je mee naar huis als herinnering van deze super toffe middag!!

Tussendoor drinken we ook nog echte kinderchampagne en krijgen de kinderen een lekker snoepje.

Als jullie klaar zijn met eten is er de mogelijkheid om nog lekker te spelen in de speeltuin van het pannenkoeken paradijs zo lang als jullie dat willen.

Tijdens de workshop zijn limonade en de pannenkoeken voor de kinderen inbegrepen, alle andere dranken en maaltijden die besteld worden kunnen afgerekend worden aan de bar.

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten in de bestel notities bij het afrekenen. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven, je kunt ze vullen met wat lekkers of we zetten ze al op tafel tijdens het feestje in plaats van de champagneglazen.

Papieren uitdeeltasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, De uitdeeltasjes zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten in de bestel notities bij het afrekenen. De uitdeeltasjes kunnen gebruikt worden om de knutselwerkjes mee naar huis te geven, ze zijn hier groot genoeg voor, wil je ze liever vullen met wat anders lekkers of een klein cadeautje dat kan natuurlijk ook!

Schminken
We maken van jou een mooie eenhoorn, tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee en ook glitters mogen niet ontbreken.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

In het kort

Prijs:

Wij hanteren een starttarief van € 165,00 op basis van maximaal 8 deelnemers. Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 12,50 p.p extra. Het is ook mogelijk om de workshop te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 160,= blijft van toepassing.

Tijdsduur:
1.5 uur workshop en spelen zolang als jullie willen 

Aantal kinderen

minimaal 6 maximaal 12 kinderen

Locatie:

Pannenkoeken Paradijs Haarlem

Advies leeftijd:

6 tot 12 jaar

Inbegrepen:

Het knutselfeestje feestje is inclusief een professionele begeleiding van een van onze medewerkers, inclusief de benodigde materialen, inclusief een snoepje en een glaasje kinderchampange of limonade.

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pannenkoeken paradijs special” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *