Paw Patrol speurtocht partybox

62.50 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Beker met naam

1.75

Uitdeel tasje met naam

1.75
*

Extra info en voorkeuren:

*
*
*
*
Categorie:


Een stoer feestje voor echte paw patrol fans!

In PAW Patrol spelen zeven heldhaftige pups de hoofdrol: Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, everest en Skye. Ze worden geleid door de 10-jarige Ryder. Een van hun motto’s is “Yelp for help”. Samen beleven ze dan ook allerlei avonturen om de inwoners van Adventure Bay te beschermen. “No job is too big, no pup is too small!” Voor hen is er geen klus te groot en geen pup te klein! In deze speurtocht leren jullie doormiddel van spelletjes de pups van paw patrol goed kennen.

Er zit een voorbeeld programma in,er staan diverse extra spellen en activiteiten in het draaiboek, daarnaast nog tips om van het uitpakken van de cadeaus en de maaltijd ook een leuke activiteit te maken. Je bekijkt van te voren welke activiteiten u op de dag wilt doen en maakt daar uw eigen programma van. De box  met alle materialen word 3 tot 4 dagen voor het feestje opgestuurd zodat de box ruim voor het feestje in huis is.

Voorafgaand aan het feest zelf versier je het huis met de decoratie uit de box, hier kun je ook nog eigen decoratie aan toevoegen, tips voor het versieren vind je in het draaiboek, vlak voor het feestje zet je de speurtocht uit en  je legt alle spullen binnen handbereik. Gedurende de dag kunt je het draaiboek erbij houden. Er zijn verschillende spelletjes geheel in thema, In de kist vindt u ook een tafelzeil, bordjes en bekertjes in de kleuren van het thema zodat dit allemaal leuk bij elkaar staat. Omdat we in ons land niet altijd zeker zijn van mooi weer zit er ook een slecht weer plan bij!!

Wij hebben werkelijk aan alles gedacht om van een paw patrol speurtocht party een fantastische ervaring te maken.

Nieuw

Er zit Nieuwe knutselactiviteit in de paw patrol partybox: Maak je eigen stoere Paw Patrol tas!! Er zit voor iedereen een mooie tas in met een paw patrol afbeelding, kleur deze afbeelding mooi in en je hebt je eigen stoere Paw Patrol tas.

Praktische informatie

Aantal kinderen:
Minimaal 6, maximaal 10

Leeftijd:
4 tot 8 jaar

Tijdsduur:
Zelf te bepalen, tot 4 uur

Prijs:
€ 62,50 voor 6 kinderen, elk kind extra kost 7,50 per kind

Borg:
€ 50,00, deze krijg je binnen 5 dagen terug gestort na goede ontvangst van de partybox (zie algemene voorwaarden)

Halen of verzenden:
De box kan opgehaald worden in Haarlem of hij kan worden verzonden, verzendkosten voor heen en terug zenden komen voor eigen rekening. Je kunt er voor kiezen dat wij het retour etiket meezenden dan hoef je dit niet meer zelf te regelen. Dan hoef je het pakket alleen maar af te geven bij een postNL locatie.

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

 

Bechikbaarheid Paw Patrol partybox

beschikbaar
verhuurd
alleen bechikbaar bij afhalen
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Paw Patrol speurtocht partybox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *