Prinsessen en ridder party

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

Vanaf: 90.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50
*

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*
Categorie:


Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste prinsesje van het land?

Wie wil dat nou niet, een dag een prinses en/of een ridder zijn?

Tijdens dit feestje kan dat!

We maken een echte prinses of ridder van je,inclusief make-up, schmink en sieraden. Daarna zingen we en proosten we met echte prinsessenbubbels en om het plaatje helemaal compleet te maken knutselen we een mooie kroon of stoere ridder zwaard. We spelen nog leuke prinsessenspelletjes zoals de prinsessen stopdans en het spel ‘kus de kikker’

Als bewijs dat jij de mooiste prinses was of de stoerste ridder krijg je een mooie oorkonde en activiteitenboekje mee naar huis.

Cadeautje prik en caupcakes versieren

Het prinsessenfeestje duurt anderhalf uur maar je kunt het feestje uitbreiden met cupcakes versieren en een super leuk cadeautjesspel naar keuze.

Met deze uitbreiding duurt het feestje 2 uur.

De uitbreiding kost 3,50 per kind extra.

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding geef dit dan door bij je bestelling. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelling. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze bewerken we in een mooi frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

In het kort

Prijs:
vanaf € 15.00 per kind

Tijdsduur:
1,5 of 2 uur

Locatie:
Thuis of eigen locatie, Speeltuin de Papegaai of wijkcentrum de Sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
Knutselactiviteit kronen of zwaarden versieren, snoepjes tijdens het knutselen,prinsessenbubbels met naam jarige, gebruik van verkleedkleding en spellen.

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

1 beoordeling voor Prinsessen en ridder party

  1. Waardering 5 uit 5

    Raquel

    Van 1 tot 10 geef ik 10 punt.
    Jij hebt super leuk verjaardagsfeertje voor mijn dochter georganiseerd. Bedankt Melissa

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *