Robot partybox

62.50 (incl. BTW)

Reserveer extra bij:

Beker met naam

1.75

Uitdeel tasje met naam

1.75
*

Extra info en voorkeuren:

*
*
*
Categorie:

Worden jullie de beste robot bouwers?

Robo robot is opzoek naar nieuwe vriendjes want zijn oude vriendjes zijn er allemaal vandoor gegaan. Die nieuwe vriendjes moeten nog gebouwd worden, helpen jullie Robo met bouwen aan nieuwe vriendjes?

Jullie gaan robotjes timmeren met echte hamers en spijkers, daarna ga je  ze schilderen met waterverf of inkleuren met stiften. Terwijl jullie druk bezig zijn krijgt Robo bericht dat zijn oude vriendjes in de buurt zijn, deze moeten jullie gaan zoeken doormiddel van een mini speurtocht.  Als we alle vriendjes van Robo gevonden hebben maken we de robots af met allerlei versieringen en geven jullie hem een naam. Alle kinderen gaan naar huis met hun eigen robot vriendje en een diploma.

Voorafgaand aan het feest zelf versier je het huis met de meegeleverde decoratie en  zet je alle benodigde spulletjes binnen handbereik. Gedurende de dag kunt je het draaiboek erbij houden. Er zijn verschillende spelletjes geheel in thema, er zit een knutselactiviteit in waarbij de kinderen hun eigen robotvriendjes maken maken of een speurtocht naar Robo’s verdwenen vriendjes. In de kist vindt u ook tafeldecoratie geheel in thema.

Wij hebben werkelijk aan alles gedacht om van een Robot party een fantastische ervaring te maken.

Praktische informatie

Aantal kinderen:
Minimaal 6, maximaal 10

Leeftijd:
7 tot 10 jaar

Tijdsduur:
Zelf te bepalen

Prijs:
€ 62.50 voor 6 kinderen, elk kind extra kost 7,50 per kind

Borg:
€ 50,00 deze krijg je binnen 5 dagen terug gestort na goede ontvangst van de partybox (zie algemene voorwaarden)

Halen of verzenden:
De box kan opgehaald worden in Haarlem of hij kan worden verzonden, verzendkosten voor heen en terug zenden komen voor eigen rekening, de verzendkosten die wij berekenen is voor de heen en de terugzending. Dan hoef je het pakket na gebruik alleen maar af te geven bij een postNL locatie. Een label voor de retourzending vind je in de box

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Robot partybox” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

open whatsapp
Hulp nodig?
hoi , Waar kunnen wij jou mee helpen? Stel je vraag gerust via whatsapp en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.