Schminken en glittertattoage only

Vanaf: 51.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25
2.50
2.50

Fun foto

1.25
1.50
1.50

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*
Categorie:


Schmink en een stoere glittertattoeage op jouw feestje?

Heb je zelf al helemaal bedacht wat je wilt doen op het feestje? of wil je tijdens een grote verjaardag iets leuks doen voor de kinderen die komen? Dan is de Schmink only een leuke aanvulling op je programma.

Ik kan naar jou toe komen maar als je je feestje viert thuis, maar is dit ook een leuk om te combineren met het spelen in de speeltuin, maar ik kan ook naar een indoor speeltuin of welke locatie jullie zijn toe komen om de kids te schminken en een stoere glittertatoeage te geven.

Alle Made by Melissa party’s kunnen gegeven worden bij jouw thuis of op een van onze locatie, wil je meer informatie over onze locaties? klik hier

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding geef dit dan door bij je bestelling. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelling. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Ijslollie in houder met naam
Met de zomer in het vooruitzicht is een verfrissend ijsje wel erg leuk en deze ijslollies zitten in een houder met naam. deze ijslolliehouders worden zelf gemaakt. Alle namen van de kinderen kunnen worden doorgegeven bij de bestelling

grote bellenblaas met naam
wil je iets persoonlijks mee naar huis geven waar de kinderen mee kunnen spelen? dan is deze bellenblaas met naam echt super vet. We maken er een leuk bedankkaartje aan met de naam van de jarige.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze bewerken we in een mooi frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

In het kort

Prijs:
€ vanaf 8.50 per kind

Tijdsduur:
ongeveer 10 minuten per kind

Locatie:
bij jouw thuis of eigen locatie, Speeltuin de Papegaai

Aantal kinderen:
minimaal 6,

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
alle materialen voor schminken en glittertattoages, reiskosten in de de omgeving haarlem.

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Schminken en glittertattoage only” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *