Creatief en slijmerig

Vanaf: 84.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
1.50
1.50

Pizzabakken met pizzarette

7.50

Pancake art challenge

7.50

Gewenste datum

Geef voorkeursdatum op


Weet jij al hoe je slijm maakt?

inmiddels heb ik al met vele kinderen slijm mogen maken en ik geef je alle tips en trucks om je de mooiste slijm te maken.

Met dit knutselfeestje leer jij stap voor stap hoe je slijm moet maken.In een workshop van anderhalf uur gaan we met zijn allen aan de slag, jij wilt je slijm natuurlijk ook in stijl bewaren dus gaan we ook de bewaarpotjes pimpen.We versieren een glazen potje met papier, washi tape en glitters.

Je hebt een keuze welke slijm jij wilt maken.

glitterslijm: gekleurde doorzichtige slijm met mooie glitters in heel veel verschillende kleurtjes. deze slijm kan je mooi doorheen kijken.

fluffy slijm: slijm gemaakt van scheerschuim, met kleurstof kunnen wij deze de mooiste kleuren laten worden. Hoe meer scheerschuim je gebruikt hoe meer fluffy hij word.

wil je liever beide soorten slijm maken?

dan kun je kiezen voor de optie 2 soorten slijm, met dezelfde hoeveelheid lijm maken we een potje met fluffy slijm en 1 potje glitter slijm. ik neem 2 kleinere potjes mee en deze gaan we uiteraard ook pimpen.

Voor meer informatie en een kleine sfeerimpressie van de knutselfeestjes van Made by Melissa:

Reserveer leuke extra's bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, Bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding laat dit dan weten met de bestelnotities. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje,Wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelnotities. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze zetten we in een leuk frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

Pizzabakken met pizzarette
Voor of na het knutselen gaan we pizza eten en deze gaan de kids zelf maken en bakken in de Pizzarette. Standaard inbegrepen bij het pizzabakken: pizzadeeg, tomatensaus, kaas, ham, salami en ananas. Met deze optie duurt het feestje geen anderhalf maar twee en half uur.

Pancake art challenge
Voor of na het knutselen gaan we samen met jouw vrienden en vriendinnen de pancake art challenge doen, we gaan tekenen met gekleurd pannenkoekenbeslag op een grote bakplaat en hier maken we een kleine wedstrijd van, wie maakt de mooiste pannenkoeken? Met deze optie duurt het feestje geen anderhalf maar twee en half uur.

In het kort

Prijs:
€ vanaf 14.00 per kind

Tijdsduur:
1.5 uur

Locatie:
bij jouw thuis, Speeltuin de Papegaai of Wijkcentrum de Sprong

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 14

Advies leeftijd:
6 tot 12 jaar

Inbegrepen:
kinderbubbels, een etagère met lekkers, knutselmaterialen, recept mee naar huis

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Creatief en slijmerig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *