Speeltuin ‘de Papegaai’ special

Vanaf: 51.00

Wissen

Boek extra bij:

Beker met naam

1.25

Uitdeel tasje met naam

1.25

Fun foto

1.25
2.50
2.50

Gewenste datum

*

Geef voorkeursdatum op

*
*


De kinderen kunnen zichzelf hier uren vermaken

Op 7 en 8 april is de speeltuin feestelijk heropend, er is een gigantisch mooie nieuwe speeltuin om je de hele middag te kunnen vermaken.

speciaal voor leden speeltuin de papegaai organiseert Made by Melissa een speciaal feestje.

Met dit feestje heb je de keuze om 1 uur lang oud Hollandse spelletjes doen, te knutselen of te schminken of glittertattoage.

Oudhollandse spelletjes
we drinken gezamelijk wat limonade en zingen en proosten we voor de jarige, daarna we hebben super leuke spelletjes voor je in petto, zaklopen, een knikkerbaan spijkerpoepen of koekhappen 4 op een rij. samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes gaan we spelletjes doen en als beloning ontvangen jullie allemaal je diploma.

knutselen
We drinken gezamenlijk een glaasje limonade en proosten op de jarige. Daarna gaan we lekker knutselen en als je knutselwerkje af is kunnen de kids lekker in de speeltuin. Voor de knutselactiviteit kun je kiezen uit

pollepels versieren
maskers schilderen
Seizoensgebonden activiteit: in de maanden juni en juli is dat een:zomers schilderij, in september en oktober kan je kiezen voor een herfstschilderij of dennenappels pimpen, in november en december pollepels versieren in thema sinterklaas en na sinterklaas kersthangers maken van ijlolliestokjes.

Schminken of glittertattoage
We drinken gezamenlijk een glaasje limonade zingen en proosten voor de jarige, daarna kunnen jullie kiezen tussen schminken of en glittertattoo. Terwijl je wacht kan je vast spelen in de speeltuin.

Na de activiteit kan je samen met je vriendjes en vriendinnetjes zo lang als je wilt spelen in de speeltuin. terwijl papa en mama lekker een drankje drinken op het fijne terras met uitzicht over de speeltuin. Er zijn diverse drankjes en snacks verkrijgbaar bij de bar in de speeltuin.

Ben je nog geen lid en wil je graag gebruik maken van deze special word dan lid van de speeltuin. Voor maar 25 euro per gezin per jaar word je lid, je hebt met je lidmaatschap vele leuke kortingen bij activiteiten in de speeltuin. Op de website van speeltuin 'de Papegaai' vind je meer informatie en de contactgegevens van de speeltuin.

Reserveer leuke extra’s bij jouw partijtje

Bekers met namen van kinderen
Gekleurde bekers met de namen van de kinderen, bekers zijn in thema van het feestje maar wil je liever een andere afbeelding geef dit dan door bij je bestelling. De bekers zijn leuk om na het feestje mee naar huis te geven.

Papieren uitdeel tasjes met naam
De gekleurde uitdeel tasjes zijn in het thema van het feestje, wil je liever een andere afbeelding? geef dit dan door bij de bestelling. De uitdeel tasjes kunnen gevuld worden met een kleinigheidje of wat lekkers om na het feestje mee naar huis te geven.

Schminken
We maken van jou een mooie tijger of een prinses of misschien heb jij een ander idee? we nemen een ruime keuze aan voorbeelden mee.

Glitter tatoeage
Een mooie tatoeage op je arm met heel veel glitters, je hebt keuze uit heel veel verschillende afbeeldingen en ook de kleuren mag je zelf bepalen. De tatoeages blijven 5 dagen zitten en je kunt er gewoon mee onder de douche of in bad.

Fun foto
We maken een leuke foto van alle kinderen tijdens het feestje. Deze bewerken we in een mooi frame met de naam van de jarige en het thema van het feestje. De foto's worden direct uitgeprint en kunnen worden meegegeven naar huis als herinnering aan het feestje.

In het kort

Prijs:
€ 8.50 per kind

Tijdsduur:
activiteit naar keuze van 1 uur daarvoor of daarna spelen in de speeltuin tot de speeltuin sluit.

Locatie:
speeltuin de Papegaai

Aantal kinderen:
minimaal 6, maximaal 10

Advies leeftijd:
4 tot 12 jaar

Inbegrepen:
limonade, snoepje, spelletjes en kampioen diploma of knutsel of schminkmaterialen.

Keuze datum

Wil jij weten of jouw feestje of workshop op de door jou gewenste datum ingepland kan worden? Controleer hier de beschikbaarheid:

Agenda
 
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Speeltuin ‘de Papegaai’ special” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *